Елена Аксиева е новоизбраната депутатка на „Воля“. Красавицата, която е

...
Елена Аксиева е новоизбраната депутатка на „Воля“. Красавицата, която е
Коментари Харесай

Плеймейтка Се Закле Като Депутат

Елена Аксиева е новоизбраната депутатка на „Воля“. Красавицата, която е майка на две деца и избра майчинството пред парламентарната работа, към този момент е публично част от групата на Марешки в събранието.

Преди това Елена е била част от надалеч по-интересна група – на зайчетата на мъжката библия „Плейбой“. Пловдивчанката е дефилирала преди години в състезанието „Мис Плеймейт“ под номер 5, написа „България Днес“.

Брюнетката кършила снага в няколко тоалета, оставящи малко на въображението, като състезанието се е провел в някогашната към този момент паметна дискотека „Син Сити“. Именно в Града на прегрешението, както столичани назоваха емблематичната чалготека, Елена посочила прелести в влиятелния силиконов конкурс.

Визията й на топмодел обаче не съумява да й донесе мечтания трофей на победителка. Но Елена не взе участие единствено в състезанието „Плеймейт“, а съумява да снима и стилна фотосесия с провокативни тоалети.

Фотосът на хубавицата, който е надалеч по-стилен от фотосите от състезанието, обиколи мрежата, откакто стана ясно, че Аксиева ще се закълне като народен представител. За да стане това, след отхвърли от моделска кариера Хубавата Елена се ориентира към надалеч по-стойностни занимания – стартира да се занимава с стопанска система и програмен продукт.

Зад визията на модел и зайче на „Плейбой“ се оказва, че се крие същинска хала в мениджмънта, какъвто Аксиева специализира с компания за програмен продукт. Не единствено хубостта й се оказала основна за триумфа на „Воля“ на изборите в Пловдивско, настояват от екипа на партията.

Елена провела поредност кръгли маси за правата на дамите, срещи с гласоподаватели, полемики и съумяла да стане лидер на листата на партията в Пловдив. Внезапно знойната хубавица разгласи, че няма да влиза като народен представител в Народното събрание. Слуховете и клюките около отхвърли на Аксиева надвишаваха и тези след клетвата й, когато се разбра, че хубавицата е била модел и е дефилирала по нищожно долни дрехи.

Въпреки това в последния пленарен ден преди ваканцията Аксиева публично стана част от националните избраници. Заради отдръпването на не по-малко привлекателна депутатка – Нина Миткова. Миткова безмълвно се отдръпна от жълтите павета, с цел да освободи стола си за Хубавата Елена, който заставам свободен над шест месеца.

А че е хубава новата депутатка на „Воля“, спор няма, шушукат избраниците от мощния пол в Народното събрание. За злощастие на мачовците в събранието, Елена е омъжена щастливо и до момента в който не кове закони, прави сантиментални жестове към брачна половинка си – предприемачът Атанас Пешев. Наскоро хубавицата изненадала половинката си с същински сантиментален жест – посипала розови листенца и ароматни свещи из цялата баня, с които изписала „Обичам те“, описаха близки до младото семейство. И отрязаха всевъзможни мераци на сътрудниците ергени на Аксиева в Народното събрание.

Бившият модел с изключение на влюбена брачна половинка е и майка на две деца и точно поради новородения си наследник се отхвърли от депутатската банка, като изчака детето да порасне, преди да се впусне в дебрите на законодателството. За разтуха в Народното събрание на мачовците им остава единствено да въздишат по Хубавата Елена и съвършената й фигура и да се надяват депутатката да бъде разпределена в някоя от техните комисии.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР