Eлектроразпределение Юг (част от EVN) достави нова специализирана техника по ...

Eлектроразпределение Юг (част от EVN) достави нова специализирана техника по

EVN показа нова техника

Eлектроразпределение Юг (част от EVN) достави нова профилирана техника по места. Общо 34 единици нова техника са в услуга на дейностите, изпълнявани от екипите на сдружението. Доставките включват:  

22 високопроходими автомобилa 4х4  

2 товарни автомобила (тип " фургон “) за доставка на материали и спешен запас по места 

10 самосвални ремаркета   

Наличието на нова машинизация е значима причина за бързо възобновяване на зареждането при нужда в усложнена зимна конюнктура.

Като част от подготовка за зимен сезон 2021/22 екипите на Електроразпределение Юг направиха по места инспекции на всички уреди приблизително и ниско напрежение, обслужвани от сдружението. Общо 380 км просеки по въздушни линии приблизително и ниско напрежение бяха почистени.

За справяне с тежки зимни обстановки Електроразпределение Юг разполага с 18 мобилни елемента с обща мощ над 2.5 МVA (мегаволтампера), 4 мобилни трафопоста с обща мощ над 2.4 MVA, общо 9 моторни шейни и други В допълнение бяха извършени тренировки за работа при тежки зимни условия. Общо 73 екипа на сдружението са непрекъснато в подготвеност да реагират при нужда.

В Електроразпределение Юг функционира  и Кризисен щаб с подготвени ръководители и експерти, както и координационни щабове на място в КЕЦ. За оправянето с разнообразни обстановки през зимата, сдружението разчита и на положителното взаимоотношение на своите диспечери и ръководители на звена с локалните управляващи в лицето на регионалните шефове, общините и териториални дирекции " Гражданска отбрана “.

Източник: plovdiv24.bg


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg