Електроразпределение Север рехабилитира въздушна електропроводна линия в района на общините

...
Електроразпределение Север рехабилитира въздушна електропроводна линия в района на общините
Коментари Харесай

180 000 лева вложи ЕРП Север за подобряване на електрозахранването на 13 добрички села

Електроразпределение Север рехабилитира въздушна електропроводна линия в региона на общините Тервел и Добричка.

Стойността на обекта от ремонтната стратегия на сдружението е 180 000 лв., а осъществените действия включват замяна на проводник и изолираност, монтаж на дистанционери, въвеждане на дистанционно управление /мощностни разединители и реклоузер/.

След осъществяването на техническите мероприятия се усилва надеждността на електрозахранването на клиенти и производители в обитаемоте места с. Божан, с. Хитово, с. Попгруево, с. Воднянци, с. Дянково, с. Алцек.

Едновременно с това се обезпечава аварийно зареждане на обитаемоте места Карапелит, Медово, Енево, Бенковски, Владимирово, Поручик Гешаново, Подслон, а също и доста се понижава времето за локализиране и премахване на непредвидени спешни обстановки в района. С направените инвестиции по въздушната електропроводна линия близо 8500 клиенти на сдружението ще получат по-качествено електроснабдяване.

Паралелно с плановите поправки ЕРП Север извършва редица профилактични действия по мрежата за подготовка на оборудванията за работа при есенно-зимни условия.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР