Електронният гигант Филипс“ заяви, че търговските санкции са започнали да

...
Електронният гигант Филипс“ заяви, че търговските санкции са започнали да
Коментари Харесай

Търговските санкции нанасят щети върху Philips

Електронният колос „ Филипс “ съобщи, че комерсиалните наказания са почнали да оказват въздействие на маржовете на облага в един от отделите за здравно съоръжение и че поръчките са изравнени през третото тримесечие.

Холандската компания, която в огромна степен се насочи към построяването на здравно съоръжение през последните години, заяви, че чистите облаги са намалели с близо 30% до 208 милиона евро (231 милиона долара) през трите месеца до септември, посредством значително на 78 милиона евро снижения.

В бизнес направлението за съоръжение, помагащо на лекарите и болничния личен състав за наблюдаване на пациентите, глобите са почнали да понижават маржовете.

Оперативният марж в отдела Connected Care е намалял от 15,8%  до 11,3%   " заради последствията от митата ", споделя в изказване основният изпълнителен шеф Франс ван Хутен.

Той също по този начин уточни прекалено бавното влияние на ограниченията, ориентирани към намаляване на въздействието на митата, незадоволителното потребление на фабриките и продуктовата композиция като фактори.-->

Като цяло продажбите са нарастнали с 6% на сравнима основа, като Китай е отпред с двуцифрен напредък. Приемът на поръчки обаче е подравнен, откакто скочи с 11% през третото тримесечие на предходната година.

Докато Ван Хутен разказва представянето на третото тримесечие като " смесени резултати " за компанията, той сподели, че „ Филипс “ към момента чака поправен растеж на продажбите от 4,0-6,0% за годината, като общият му действен марж ще нарасне леко.

Акциите в „ Филипс “ паднаха с 3,2% в обедната търговия на борсата в Амстердам, където показателят АЕХ беше с 0,2% по-нисък.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР