Електронните спортове продължават своя по-сериозен възход и ако трябва да

...
Електронните спортове продължават своя по-сериозен възход и ако трябва да
Коментари Харесай

В какво състояние се намира eSports индустрията? Кои са пазарите с най-висок потенциал?

Електронните спортове не престават своя по-сериозен напредък и в случай че би трябвало да бъдем почтени, от ден на ден консуматори обръщат внимание на тази дисциплинираност. Анализаторите също са безапелационни в бъдещото развиване, въпреки и редица спортни ентусиасти към момента да преглеждат малко подозрително новата секция, към половин милиард други почитатели без никакви проблеми се впускат в тази случка и откриват, че от време на време е много занимателно да се размени строгия звук на към този момент наложените дисциплини. Оказва се, че в случай че приказваме за капацитет на електронните спортове - известни още като eSports - би трябвало да се подготвим скоро за милиарди, а някои от най-хубавите играчи към този момент се трансфораха в милионери.

Трябва да признаваме и още една доста значима детайлност, от ден на ден спортни фенове са подготвени да създадат и спортни прогнози на електронен спорт. По-важният въпрос е къде да ги открием? Ако разгледаме разбора и стъпките за правене на ще открием, че този бранд дава богата гама от електронни спортове, а те в това отношение не са по никакъв начин малко. Реномираните букмейкъри постоянно са подготвени да влагат в новости и както се досещаме, в този момент берат плодовете на своя труд.

Поставянето и на алтернатива за пряк стрийм също се отрази позитивно, а самите пазари са съобразени с всяко едно заглавие. Логично е да попитате какво тъкмо са електронните спортове? Най-краткият отговор е видео игри, в които геймърите са прекарали години, с цел да реализиран конкурентно равнище и да се изправят против други геймъри. Критиките по отношение на качествата и фактът, че това не може да се счита за спорт ще бъдат срещнати, само че подозираме, че при такава публика и стойност на самата промишленост е мъчно да бъдем критици. Електронните спортове навлязоха първо в Азия, а един от основоположниците се оказа Южна Корея. Не лиши доста време, за за стрийминг и правенето на спортни
залози.

Интересното е, че на всеки континент има към този момент обособени дисциплини, които печелят вниманието на аудиторията и се постановат като желани. Бразилия се отдава на Counter-Strike:GO, до момента в който колумбийците се насочват към Dota 2. В Мексико ще открием почитатели на League of Legends. В Азия ще открием, че безусловно всичко е повече от мечтано и при съществуването на толкоз доста технология и време, азиатците в действителност подвигат летвата до степен, в която към този момент се приказва за стартиране на телевизионни канали, фокусирани напълно върху електронните спортове.

На този стадий идва и най-важният въпрос: какво е положението? С посочените обстоятелства е мъчно да заявим, че е нещо по-различно от положително. Професионалните геймъри от дълго време търсеха поле за изява, а съдейки по софтуерната агресия в последните две генерации, разумно е да откриваме повече фенове в новата дисциплинираност, в сравнение с при към този момент наложените. Няма по какъв начин да отречем, че предлагането на подобен спорт идва и с особени занимания.

Организаторите имат коментарно студио, изясняват доста тъкмо и ясно какво се случва от другата страна и основават една надалеч по-приятна атмосфера. Да не приказваме, че участват спонсори и рекламодатели, които постоянно влагат в новата платформа. Прогнозите са позитивни в границите на идващите години, а с появяването на новото потомство конзоли е допустимо да се прибавят и нови заглавия.

В Европа няма страна, която да не се радва на тимове, само че най-високото количество професионални геймъри е събрано в Беларус и северните страни. Всички останали участват на картата, само че с надалеч по-скромен брой експерти. Това също не е изненада – конкуренцията в този бранш е голяма.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР