Електрохидравличен двуколонен подемник с товароносимост 4 тона дари общинският съветник

...
Електрохидравличен двуколонен подемник с товароносимост 4 тона дари общинският съветник
Коментари Харесай

Общинският съветник Цанко Цонев направи голямо лично дарение на ПГАТ „Ц. Церковски“ - Павликени

Електрохидравличен двуколонен елеватор с товароносимост 4 тона подари общинският консултант от Павликени Цанко Цонев на Професионалната гимназия по земеделски технологии в града. Голямото оборудване към този момент е доставено и следва да бъде инсталирано в учебната база.
По волята на донора подемникът ще бъде употребен за подкрепяне на образователния развой. Внедряването на модерна инсталация при провеждането на на практика занятия ще бъде от несъмнена изгода за учениците.
Директорът на Професионалната гимназия госпожа Миглена Желязкова изрече благодарност за жеста и персонално връчи на донора благодарствено писмо от името на педагогическия колектив.
Цанко Цонев показа мнението си на човек от бизнеса, че предприятията би трябвало да поддържат тясна връзка с образователните заведения, с цел да си бъдат взаимно потребни.
За общинския консултант, който е и бизнесмен в областта на ремонтните услуги и авточастите,осъвременяването на материално-техническата образователна база е от извънредно значение, с цел да може от просветителната система да излизат чудесно готови фрагменти. Това е от изгода, както за частния бизнес, по този начин и за цялата ни стопанска система, уверен е Цанко Цонев.
Той изрази удовлетворение от обстоятелството, че управлението на ПГАТ в Павликени съумява да поддържа тясна връзка с бизнеса и да обезпечава на учениците си действителни познания от практиката.
Бизнесменът и локален парламентарист моли компаниите все по-активно да поддържат просветителните институции. „ Чрез стимулирането на качественото приблизително обучение в дадена сфера и установяването на устойчиви партньорства, всеки от нас, съгласно опциите си, дава своя принос за подсилване на родната стопанска система “. От друга страна, компаниите, които и сега изпитват дефицит на квалифицирана работна ръка, могат по-често да се обръщат към учебните заведения, е неговото мнение.
Не на последно място, общинският консултант Цанко Цонев показа и своето разбиране, че всеки който е решил да се занимава по някакъв метод с социална активност,трябва на първо място да бъде добър човек.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР