Електрическото подразделение на Mercedes-Benz - Mercedes-EQ, постави началото на продажбите на най-новото

...
Електрическото подразделение на Mercedes-Benz
- Mercedes-EQ, постави началото на продажбите
на най-новото
Коментари Харесай

Електрическият Mercedes EQA тръгва на цена от 47 540 евро

Електрическото поделение на Mercedes-Benz - Mercedes-EQ, сложи началото на продажбите на най-новото и минимум попълнение в гамата си, а точно EQA. Електромобилът, който означи международната си премиера преди броени дни, е разполагаем за поръчка на цена от 47 540 евро в Германия за версията си EQA 250, само че тя може да бъде понижена на под 38 000 евро след приспадането на местните държавни дотации, както и тези от страна на самата марка-производител.

От Mercedes анонсират, че за ограничен период, налична за поръчка ще бъде и пилотната серия Edition 1 на компактния електромобил, който въпреки и по-скъп с малко над 8500 евро, предлага пакет Night Package, 20-цолови алуминиеви джанти, изпълнен в черно интериор, наследник противоположен тегел на кожените седалки и панелите на вратите, и други.

Електромобилът дебютира в Германия във версията си EQA 250 с мощ от 190 конски сили и самостоятелност от 426 километра (WLTP), но от Mercedes към този момент оповестиха, че модификационното портфолио на EQA ще бъде развито, като ще бъдат добавени нови модификации, включително с четири задвижващи колела, мощ от над 270 конски сили и самостоятелност от над 500 километра (NEDC).

В общоприетото съоръжение на са включени LED High Performance фарове с адаптивно ръководство, EASY-PACK задна врата с електронно управление, 18-цолови джанти, система за индиректно осветяване на интериора с 64 цвята, камера за задно виждане, многофункционален състезателен волан с кожена тапицерия, бордовата система MBUX и други.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР