Електрическият пикап GMC Hummer набра толкова сериозна популярност в САЩ,

...
Електрическият пикап GMC Hummer набра толкова сериозна популярност в САЩ,
Коментари Харесай

Плащаш 220 хиляди лева за чисто нов пикап и получаваш течащ покрив

Електрическият пикап GMC Hummer набра толкоз сериозна известност в Съединени американски щати, че от GM се похвалиха с над 90 хиляди поръчки единствено няколко месеца след започване на продажбите. Електрическият правоприемник на именития Hummer бе създаден в границите на единствено две години и наподобява това има своите минуси във връзка с някои елементи.

Собственик на един от първите доставени пикапи показа своите усещания след близо 1300 километра на пътя и изненадващо, едно от тях е обвързвано с теч от покрива на електрическия модел. Конкретният образец коства към 220 хиляди лв. и е оборудван с опционалния стъклен таван, разграничен на четири елементи. Така наречените Sky Panels разделят тавана на стъклени правоъгълници, които могат да се отстраняват, трансформирайки пикапа в кабриолет.

Идеята в действителност е готина, само че осъществяването наподобява куца, откакто притежател се оплака, че от фугата сред два от панелите влиза вода. Той схваща това по сложния метод, откакто кара пикапа си в дъжд и остава сюрпризиран от стичащата се от тавана вода. Разбира се, мъжът бързо се обръща към локално посланичество, където панелите биват заменени с усъвършенствана тяхна версия при която този проблем е решен.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР