Електрическите транспортни средства печелят все по-голяма популярност не само сред потребителите, но

...
Електрическите транспортни средства
печелят все по-голяма популярност не
само сред потребителите, но
Коментари Харесай

Nissan Leaf 2018-а вече и полицейски - видео

Електрическите транспортни средства печелят все по-голяма известност не само измежду потребителите, само че и в полицейските служби в света. Преди броени дни компанията Nissan съобщи 22 броя от новия Leaf 2018 на полицейския департамент на огромния японски пристанищен град Фукуока. Машините ще се използват за патрулна работа.

Всичките полицейски Nissan Leaf модел 2018-а имат двуцветна черно бяла багра, съответните полицейски сирени и светлини, както и специалните отличителни знаци на японската полиция. Не се оповестява за допълнителни преработки на колите, а се споделя че в техническо отношение това е стандартното осъществяване на модела.

Второто потомство на Nissan Leaf дебютира през минлата година с нов дизайн и нови технологии. Автомобилът има нов, по-мощен електромотор 150 к.с., който му позволява да се форсира от място до 100 км/ч за 7,9 секунди. Повишен е и потенциалът на акумулаторната батерия, което пък позволява да се изминава с едно зареждане пробег от към 250 км.



В базовото си осъществяване S Nissan Leaf 2018-а има информационно-развлекателна система със 7-инчов екран, функционалност за автоматично екстренно прекъсване и автоматичен климатик. Във версията SV в оборудването се прибавя система за интеграция на смартфон, круз-контрол и контакт за бързо презареждане. В топ-варианта SL към всичко това се прибавят още система за кръгов обзор, звучност от Bose, кожени седалки и др.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР