Електрическите технологии се развиват с доста бързи темпове, което позволи

...
Електрическите технологии се развиват с доста бързи темпове, което позволи
Коментари Харесай

5 причини да си купим електрическа тротинетка

Електрическите технологии се развиват с много бързи темпове, което разреши на инженерите да създадат дребни и ефикасни електрически мотори. Те, от своя страна, могат да бъдат инсталирани на процедура на всичко с колела - появиха се електрически коли, електрически мотоциклети, електрически мотопеди, електрически колела, както и електрически скутери или както са по-известни у нас " тротинетки ".

Сещате се - тези простички транспортни средства с високо кормило и платформа за стъпване, към която са прикрепени две дребни колела. Веднъж от горната страна, и сме подготвени за подчинение на всяка градска част, без значение какъв брой отдалечена е тя.

Но не всичко е толкоз съвършено, колкото звучи, тъй като за задачата се нуждаем от гладки алеи, благосклонността на природата и останалите участници в придвижването. Но пък потреблението на електрическа тротинетка носи със себе си няколко безспорни прерогативи.

Затова, преди някой да стартира да се смее на возещите се прави добре облечени градски хора с веещ се перчем, ето и нашите пет аргументи да си купим електрическа тротинетка.

Пести време

Горчивата истина е, че болшинството от хора се возят сами в колите си, което основава голям проблем с изчезналото пространство. Принципът е доста елементарен - колкото по-малко е транспортното средство, толкоз повече хора могат да се съберат на едно място.

В тази връзка, тротинетката е водач в пестенето на място. С нея напредването е елементарно и бързо, по-малка е от велосипед, само че може да се употребява по велоалеите, само че и в паркове, градинки, тротоари и други.

 Снимка 378311

За разлика от колелата, електрическите скутери не се боят от наклони, а това значи, че ризата ни няма да има съмнителни петна от пот, когато стигнем в офиса.

Портативност

Хубавото на скутерите е, че с тях елементарно ще се качим в рейс, трен или метро, което отваря един напълно нов свят. Нека си представим, че дистанцията от офиса до дома е доста огромно и неуместно за изминаване с тротинетка, само че употребяваме същата за отиване до метростанцията, както и след това от крайната спирка до офиса. И това е допустимо, тъй като возилото ни влиза елементарно в асансьор, а складирането му на балкон, в килер, мазе, гараж или просто в коридора, е също толкоз елементарно.

 Снимка 378306

С велосипед същото упражнение би било доста по-трудно, защото те са по-големи и по-тежки. А тротинетките с лекост могат да бъдат вдигнати и от девойки и дами.

Достъпност

Този вид транспортни средства могат да се употребяват на процедура от всеки, без значение от възрастта. Чудесни са за деца, младежи, възрастни, работещи, спортисти, дами, мъже и така нататък

Единственото, което не би трябвало да забравяме, е сигурността, тъй че една каска и чифт наколенки в никакъв случай не са непотребни.

 Снимка 378309

Лесна поддръжка

Подобно на всички други транспортни средства с електрически мотор, тротинетките са доста лесни за поддръжка, защото имат доста малко движещи се елементи. На процедура, единственото, което с времето може да изиска в допълнение внимание, е батерията.

За съпоставяне, велосипедите имат повече съставни елементи, които имат потребност от сервизиране, конфигурация и поддръжка. Както и доста консумативи.

Забавни са

Кой не би поискал да полети с 10-15 км/ч и да се наслаждения на мемоари от своето детство? При това, без да се постанова да се ускорява с единия крайник.

Това е най-субективната причина, само че тя е и най-важната. Защото какво по-хубаво от това да отидете на работа усмихнати.

Личното ни разбиране е, че електрическите тротинетки смъкват 10-ина години от възрастта на индивида, който ги употребява, тъй че в случай че желаеме да се подмладим, не си купуваме алено Ferrari, купуваме си електрическа тротинетка.

Ако се интересуваме от сходни тротинетки или просто имаме вяра, че електрическата подвижност ни доближава до бъдещето, може да посетим Electro Mobility Expo - профилираното ревю за електрически коли, инфраструктура и решения, което се организира до 16 септември в Sofia Ring Mall.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР