Електрическите автомобили не са понятие от бъдещето, те са нашето

...
Електрическите автомобили не са понятие от бъдещето, те са нашето
Коментари Харесай

София с нови 8 зарядни станции за електрически автомобили

„ Електрическите коли не са разбиране от бъдещето, те са нашето настояще. Затова ние вършим всичко допустимо, с цел да отговорим на потребностите на жителите “, съобщи ръководителят на СОС Георги Георгиев.

Той съобщи, че по негова самодейност новите 8 зарядни станции са факт. 4 от тях са сложени на метростанция „ Васил Левски “ и 4 на дребния паркинг при НДК от страна на ул. „ Шандор Петьофи “.

Зарядните станциите са извънредно търсени от водачите на електрически коли, като единствено за 9 месеца потреблението им е повишено с над 200%. От началото на 2022-ра година до през днешния ден има над 1400 зареждания. За съпоставяне за цялата 2021-ва зарежданията са единствено 585.

Георгиев прикани жителите, които употребяват зарядните системи, да ги освобождават оптимално бързо след зареждане, с цел да може повече водачи да могат да ги употребяват.

„ Наш ангажимент е да продължим с разширението на зарядната инфраструктура, защото това е и една от стъпките за по-чист въздух и по-модерна градска среда ", съобщи още шефът на СОС Георги Георгиев.

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР