Електрически скутери стават част от автопарка на Египетската организация на

...
Електрически скутери стават част от автопарка на Египетската организация на
Коментари Харесай

Електрически скутери стават част от автопарка на линейките в Египет

Електрически скутери стават част от автопарка на Египетската организация на колите за спешна помощ, заяви министерството на опазването на здравето и популацията. Екологичните транспортни средства ще служат за оказване на незабавна здравна помощ наред с обичайните коли за спешна помощ.

Бързината и дребният размер на скутерите ще им разреши да минават през тесните улички и алеи, каквито има на доста места в Египет. Пробегът им с едно зареждане на батерията е над 100 километра. Идеята е да оказват първа помощ до идването на колите за спешна помощ.

Въвеждането на електрическите скутери е част от самодейностите за запазване на околната среда, които египетското държавно управление реализира в сходство с задачите на Конференцията по климата на Организацията на обединените народи. Тази година огромният конгрес - КОП 27, ще се организира от 6 до 18 ноември т. година в египетския курорт Шарм ел Шейх.

През септември Египет предходната година подписа контракт за над три милиарда египетски лири (190 милиона долара) с немския автопроизводител " Мерцедес-Бенц " (Mercedes-Benz) за доставка на 2510 коли за спешна помощ и мобилни клиники, които употребяват екологично гориво, напомня в. " Ал Ахрам ".
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР