Елегантни, леки и със страхотни функции – LG TONE Free

...
Елегантни, леки и със страхотни функции – LG TONE Free
Коментари Харесай


Елегантни, леки и със страхотни функции &


Елегантни, леки и със страхотни функционалности – LG TONE Free са слушалки за ценители
(снимки: Мартин Банков / TechNews.bg)

Безжичните слушалки се трансфораха в наложителен акесоар за модерния човек, който не се разделя със смарт телефона си, поддържа връзка доста и е буен меломан. За да бъде преживяването пълноценно, когато слушалките са непрекъснато на ушите, те би трябвало да са ергономични, с високо качество на звука и комфортни за ръководство. Такива са слушалките LG TONE Free.

Комплектът, който получихме от LG, включва две безжични слушалки вид “тапи”, кутия за зареждане с интегрирана батерия и тегло единствено 39 грама, кабел USB-A към USB-C, два чифта силиконови накрайници за слушалките с друг размер и документи. Самите слушалки са извънредно леки – тежат по 5,2 грама всяка.

В долната част на кутията, където всяка от слушалките лежи в своето завършено гнездо, е разполагаем и източник на UV светлина, която унищожава бактерии. LG назовава тази потребна и отличителна функционалност UVnano. При зареждане, UV излъчвателят се задейства и за към пет минути дезинфекцира високоговорителите на слушалките.

LG TONE Free се отличават още с три микрофона – вътрешен, външен и гласов, който се намира в долната част на дръжката. Тези три микрофона оказват помощ за понижаване на шума и ехото като част от системата за интензивно шумопотискане (ANC).

Горният микрофон открива външен звук, вътрешният микрофон отстранява нежелания звук, когато функционалността ANC е включена, а долният микрофон улавя и усилва гласа при телефонни диалози. Впечатляващо е по какъв начин LG е вградила ANC функционалност в слушалки с толкоз стилен размер и запазвайки дълъг живот на батерията.

С едно зареждане LG TONE Free са способни да възпроизвеждат музика до 10 часа при изключена ANC функционалност и до 6 часа с задействано шумопотискане. В допълнение, кутията за зареждане обезпечава още 14 часа при изключена ANC функционалност и 9 часа при включена. Пет минути зареждане обезпечават до 1 час работа на слушалките.

Контролите за ръководство се задействат посредством сензитивна на досег повърхнина, ситуирана на външната част на дръжката (рамото на слушалката) посредством леко допиране – един, два или три пъти – и задържане. Опциите включват възпроизвеждане/пауза, гласова команда, увеличение или понижаване на силата на звука, предходна или последваща ария и изключване, приемане на повикване, преустановяване на диалог. Можете също да персонализирате няколко от функционалностите посредством съпътстващото смарт телефон приложение за Android и iOS устройства.

От същото приложение можете да преглеждате положението на батерията на всяка слушалка и на кутията за зареждане, да управлявате настройките на еквалайзера, да превключвате околен звук/ANC и други Като цяло приложението доста усъвършенства преживяването с LG TONE Free.

Слушалката автоматизирано разпознава ушите, тъй че музиката ще спре, когато я извадите. Връзката с телефона през Bluetooth също става автоматизирано, откакто поставите слушалките в ушите си. Можете също да употребявате единствено една слушалка за доста удължение на живота на батерията или да оставите едното си ухо отворено.

LG си партнира с Meridian, с цел да обезпечи персонализиран еквалайзер и тримерен тон. Музиката звучи доста добре, без изкривявания. Същото високо качество на звука е особено и за телефонните диалози.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР