Electronic Arts съобщиха официално, че тазгодишното издание на EA Play

...
Electronic Arts съобщиха официално, че тазгодишното издание на EA Play
Коментари Харесай

Electronic Arts отмениха EA Play Live 2022

Electronic Arts оповестиха публично, че тазгодишното издание на EA Play Live е анулирано. Вместо това, компанията декларира, че ще показва своите нови планове поотделно, когато „дойде времето за всеки един от тях“, предава PlayStation Lifestyle.

Както знаете, към този момент години наред издателят подценява Е3, с цел да показва новите се заглавия, като вместо това провежда свое лично събитие с името EA Play, което нормално съответствува с провеждането на Е3. EA Play Live е събитие, което събира геймъри и медии, като по време на провеждането му те могат освен да научат детайлности за най-новите игри на компанията, само че и да тестват на място някои от тях. По разбираеми аргументи, през предходната година то се организира само в онлайн формат, а през тази година, както разбираме от известието на ЕА, то изобщо няма да се състои.

„Ние обичаме EA Play Live, защото това е метод да се свържем с нашите играчи и да споделим новото с тях. Само че през тази нещата не се подреждат тъй че да можем да ви покажем всичко на една дата. Приготвяме вълнуващи неща в нашите студиа и през тази година ние ще разкрием още повече за тези планове, когато времето е уместно за всеки един от тях. Нямаме самообладание да прекараме времето си дружно с вас през цялата година!“, пишат ЕА.

Както евентуално знаете към този момент, още едно огромно гейм експо е под въпрос тази година – Е3. От Асоциацията за развлекателен програмен продукт ESA обявиха, че Е3 2022 няма да се върне и тази година в качеството си на присъствено събитие, само че по този начин и не са прецизирали дали ще има онлайн формат и по кое време ще се организира тъкмо.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР