Елън към Мария: Казват, че ще спечелиш „Оскар“Българската актриса Мария

...
Елън към Мария: Казват, че ще спечелиш „Оскар“Българската актриса Мария
Коментари Харесай

Мария Бакалова гостува на известната водеща Елън Дедженеръс - slava.bg

Елън към Мария: Казват, че ще спечелиш „ Оскар “

Българската актриса Мария Бакалова гостува на емблематичната американска водеща Елън Дедженеръс. В изявлението бе очебийно, че Бакалова е освен първата българка, номинирана за Златен глобус, само че и първата българка, номинирана за доста други награди, измежду които и за премията на критиците. Ти си доста смела “, сподели й Елън Дедженеръс. Тя я попита дали е взимала уроци за импровизациите си, защото е била доста отдадена на ролята си, за която се изискват съществени импровизационни умения. „ Хората споделят, че ще вземеш „ Оскар “ за този филм. Това е оттатък да бъдеш страхотна актриса и да изиграеш този облик, само че е и мъчно да се изключиш и да се отдадеш на това “.

Дедженеръс попита бургазлийката страхувала ли се е по време на сцената с Руди Джулиани:

„ Трябва да призная, че вложих доста труд, с цел да науча всеки един подробност от живота му и да съм му най-големия почитател.

За мен, като не американка, не ставаше дума за политическата обстановка, а за това по какъв начин се отнасяме един към различен. И колкото повече се възнамерявам, толкоз повече си давам сметка, че не става дума за това на какъв брой години е или на каква позиция е, а по какъв начин се отнасяше към мен. И се възнамерявам дали щеше да се отнесе по същия метод, в случай че бях мъж публицист? Щеше ли да пристигна в спалнята, да пие с мен или да се смее по този метод? “

В отговор Елън й сподели:

„ Може би щеше да пие с мъж публицист, само че нямаше да направи това, което направи. “
Преди седмица Мария Бакалова завоюва премията за актриса в поддържаща роля на Лондонските кинокритици за кино лентата „ Борат 2 “.

2021-ва несъмнено стартира с невиждан триумф за бургазлийката. Мария е номинирана за „ Златен глобус “ в категорията най-хубава актриса във кино комедия или мюзикъл. За първи път българка получава номинация за влиятелните награди. Бакалова проби в Холивуд с брилянтното си преобразяване като дъщерята на Борат – Тутар в едноименния филм „ Борат 2 “.

Българката ще си оспорва наградата с Мишел Пфайфър за „ Френски излаз “ („ French Exit “), Аня Тейлър-Джой за „ Ема “, Кейт Хъдсън за „ Музика “ и Розамунд Пайк за „ Много ми пука “.
Дни по-късно пък надарената актриса получи номинацията и за премия на Гилдията на филмовите артисти. Бакалова е номинирана за най-хубава женска поддържаща роля за присъединяване си в „ Борат 2 “.

Тя ще се бори против Глен Клоус, Оливия Колман, Хелена Зенгел и Юн Юх-джунг.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР