Еквадор и Бразилия изиграха един от най-лудите мачове в последните

...
Еквадор и Бразилия изиграха един от най-лудите мачове в последните
Коментари Харесай

Еквадор и Бразилия изиграха луд мач с VAR, ритници и червени картони


Еквадор и Бразилия изиграха един от най-лудите мачове в последните години като част от квалификациите за международното състезание в Катар през 2022 година! Двата отбора бяха извънредно настървени за победа, системата VAR трябваше да се намесва няколко пъти, освен това основно, а до 20-ата минута и едните, и другите останаха с човек по-малко.

В последна сметка победител нямаше. Срещата приключи 1:1.



На терена в Кито Емерсон от гостите получи първи жълт картон в мача още в 1-ата минута. След това Каземиро даде задатък на бразилците с попадение в 6-ата минута.

В 15-ата минута Еквадор остана с 10 души. Вратарят Алехандер Домингес изрита в главата Матеус Куна. Първоначално съдията остави играта да продължи, само че след това прати стражът под душовете.

Само минута по-късно и Бразилия също остана с 10 души. Емерсон получи втори жълт картон.



В 31-ата минута вратарят на гостите Алисон също видя аления цвят на картона. Съдията реши да го изгони поради ритник против противник, само че по-късно деликатно изгледа обстановката на мониторите и го върна в игра.

През второто полувреме футболистите на Еквадор вкараха гол, само че той беше анулиран поради излизане на топката отвън терена при центрирането. Последва отсъдена и анулирана дузпа за домакините, които въпреки всичко изравниха в 75-ата минута посредством Феликс Торес.



В продължението Алисон още веднъж получи червен картон, този път боксирайки топката и главата на противник. Беше отсъден и нов углавен удар. Реферът още веднъж се допита до VAR и анулира и двете си решения - и изгонването, и дузпата.

Бразилия и Аржентина са сигурни участници на международното състезание. Еквадор, Уругвай и Колумбия също имат късмет да намерят място на шампионата, който стартира в края на годината.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР