Ексвокалистът на група Oasis Лиам Галахър разказа, че е паднал от въртолет. Той сподели

Ексвокалистът на група Oasis Лиам Галахър разказа, че е паднал от въртолет. Той сподели ...

Лиам Галахър от „Оейзис” паднал от въртолет


Ексвокалистът на група Oasis Лиам Галахър разказа, че е паднал от въртолет. Той сподели новината в своя акаунт в Туитър. 

Музикантът вероятно е паднал на лицето си, защото за доказателство е публикувал и снимка, на която е с кръвонасядания по лицето и лепенка на носа. От поста му се разбира, че инцидентът е станал миналата нощ, но липсват повече подробности за самото падане. 

В коментарите един ползвател предполага, че височината, от която е паднал Галахър, не е била много голяма, защото в противен случай едва ли щеше да бъде жив. „100 хиляда фута, глупак“, му отговаря артистът. 100 000 фута са малко повече от 30 хиляди метра. 

Но ако съдим по нараняванията, вероятно е било много по-ниско. Например въртолетът е бил кацнал и докато е излизал от него, в тъмното Лиам не е видял, че има стъпало. При определени обстоятелства всеки би могъл да падне, дори и на равно.

През 2019 г. фенка на Лиам Галахър се запали на негов концерт. Не сама — някой хвърлил по нея нещо горящо по време на изпълнение на музиканта в Шефилд. 27-годишната Стейси Андрю разказа, че още преди концерта приятелят ѝ я предупредил, че може да хвърчат бутилки. В един момент тя усетила удар по главата и се учудила защо не я обляла течност. Не било бутилка, а фойерверк. Пламъците обхванали косата и дрехата на Стейси. 

„Можеше да бъде и по-лошо — казва „огненото“ момиче — например, казаха ми, че ако си бях лакирала косата, сега щях да съм без коса“.

Галахър заяви, че съжалява, че точно на неговия концерт се е случил толкова неприятен инцидент. „Хората са искали да се позабавляват“, добави той.

По-рано певецът се оплака, че трябва да си приготвя чай сам, след като през 90-те години с това са се занимавали четирима души. Галахър подчерта, че не може да си позволи да поддържа екип за приготвяне на чай, защото няма достатъчно пари. Той посочи и виновниците за влошеното си финансово състояние — хората, които теглят незаконно музиката му в интернет.

Основана през 1991 г. от братята Ноъл и Лиам Галахър, бритпоп рок групата Oasis е вписана в Книгата на рекордите на Гинес като най-успешната във Великобритания между 1995 и 2005 г.  Групата се разпадна през 2009 г. След това Лиам сформира Beady Eye, която просъществува до  2014 г.  В момента музикантът преследва солова кариера.

Източник: segabg.com