Ексцентричният Стоян Роянов – Я-Я е съквартирантът с най-голям шанс

...
Ексцентричният Стоян Роянов – Я-Я е съквартирантът с най-голям шанс
Коментари Харесай

Окончателно! Ето големия победител в Big Brother Most Wanted

Ексцентричният Стоян Роянов – Я-Я е съквартирантът с максимален късмет за победа в „ Биг Брадър “! Пловдивчанинът с прякор Я-Я влезе в Къщата като новобранец и за негативно време стана любим на феновете. Той е измежду дребното участници, които се радват на всеобщо утвърждение, написа „ Уикенд “.

Зрителите откровено се забавляват с Роянов и на метода, по който влудява останалите съквартиранти, постоянно оставяйки ги без ток или топла вода и отказвайки задачите. Според тях той заслужава да е на край, тъй като е „ душа, друга от всички останали “, а типажът му е казус за шоуто.

Нападките на останалите съквартиранти към него му донасят още повече почитатели. Подобно на Кулагин, феновете очевидно от ден на ден харесват някой, който докарва ВИП-овете до нервност и нервност. Роянов работи под маската на почтен, добродушен, занимателен и леко вманиачен съквартирант, който постоянно не може да си обясни обстановката, в която се намира. Това го прави още по-симпатичен.

Освен Я-Я, като сигурни финалисти към този момент се обрисуват Вулева, Уош и Джулиана Гани. Последните двама са доста харесвани от аудиторията, до момента в който за Албена има спорни отзиви.

Златка Райкова пък за момента е най-големият дразнител в шоуто, а около нея го отнася и нейният обичан Благо Джизъса. Според феновете изкусителката преиграва, пробвайки се да влезе в облик, който съгласно тях, не е нейният. Феновете на шоуто не са гламави и не могат да не помнят имиджа на вулгарна бръмчалка вид „ мутренски парцал “, който я съпътства от години.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР