Ексцентрични, а понякога и безумни тенденции заливат обществото, а често

...
Ексцентрични, а понякога и безумни тенденции заливат обществото, а често
Коментари Харесай

Момичета, ето го най - модерния метод: Помпате джуки като Кардашиян с чаша!

Ексцентрични, а от време на време и безумни трендове заливат обществото , а постоянно първоизточникът са обществените мрежи, видя HotArena .

Сестрата на Ким Кардашиан Кайли Дженър обезобразява фенките си с нова мода. Почитателките й си вършат слефита с устни като нейните. Хиляди младежи, увлечени от модата да имат джуки като Дженър, си вършат селфита с безобразно огромни устни. 

Запитана дали си е правила някакви интервенции, Кайли разкрива, че няма корекции, а просто всеки ден засмуква въздух от чаша в продължение на пет минути. И по този начин се е сдобила със съвършените устни. Тийнейджърите в Туитър безусловно обезумяха и си проведоха #KylieJennerChallenge , с цел да реализиран същия резултат.

Цялата процедура обаче е доста мъчителна, съпроводена от отичане на устните, а даже и кървави рани. Някои, подложили се на " разкрасяването ", съумели съществено да се наранят, следвайки съвета на Кайли да всмукват въздух от чаша. 

При мъжете пък последният тренд, който се появи в Инстаграм, е да си посипват брадите с брокат. Разноцветна, предизвикателна, лъскава декорация като на коледна елха е шлагер при всеки представител на мощния пол,фен на гъстото лицево окосмяване.

Тенденцията е почнала с двойка мъже в обществените мрежи, известни като " брадати гейове ". Двамата постоянно разгласяват фотоси на дългите си бради, покрити с какво ли не - от цветя до коледни лампички. Една от най-популярните им фотоси обаче е тази, на която брадите и косите им са покрити с искра.

100 пласта грим е друга нова наклонност , която още веднъж подчертава на прекомерното. В началото беше маникюрът. 100 пласта всевъзможни лакове за нокти се натрупваха върху нокътната плочка, до момента в който безусловно не се оформи гърбица. 100 пласта декор дьо загар и серпантина - 5 изгубени часа. 

Последната мода в Съединени американски щати са рунтави подмишници, боядисани в какви ли не цветове - розово, тюркоазено, оранжево. Тенденцията беше стартирана от 17-годишната Дестини Морено. Фен на новата наклонност е и скандалната Майли Сайръс. 

Тази година се роди и много шокираща наклонност в маникюра. Косматите нокти се появиха по време на Седмицата на модата в Ню Йорк, предават от Телеграф. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР