Ексцентричната канадска изпълнителка Клеър Буше, по-известна като Граймс, която наскоро

...
Ексцентричната канадска изпълнителка Клеър Буше, по-известна като Граймс, която наскоро
Коментари Харесай

Наистина ли гаджето на Мъск е травестит?


Ексцентричната канадска изпълнителка Клеър Буше, по-известна като Граймс, която неотдавна роди две деца на най-богатия човек в международен мащаб Илон Мъск, разбуни духовете с дибидюс фотосесия.

 

Странната дама, която се дефинира като джендър неутрална и почитателка на женските милувки, съгласно мнозина е безспорен травестит, което изрично проличава от характерните й телесни форми.

 

Съществото театралничи за фотоси единствено с оранжева перука и бял шлем, предизвиквайки хиляди мнения, че има тяло на млад мъж. Първото нещо, което се набива на очи е неналичието на какъвто и да било бюст. Макар на фотосесиите те да са закрити, е повече от ясно, че съществуването им е по-скоро теоретично.

 

Опитът да се прикрият необятните плещи на Граймс посредством характерния ракурс и да извадят на напред във времето задните елементи, с цел да сътвори заблуда за женственост, не може да се дефинира като изключително сполучлив.

Повече от явно е, че кльощавите задни елементи, на които Мъск се е наслаждавал, са по-скоро от мъжки генезис. Другите следи, оставящи усещане за принадлежността на Клеър към мъжкия пол, са едрите ръце и стъпалата.

 

Относно раждането, в днешно време джендър флуидността разрешава неведнъж прекосяване от двете страни на дъгата.

За второто дете на Мъск от Граймс се знае, че е износено от сурогатна майка, само че първото, чието име може да провокира гърчове у всеки езиковед, е обгърнато в загадка.

 

Светската платформа TMZ отбелязва, че не е изключено детето да е осиновено, а цифрите да са отпратка към канадския протокол, запълнен от приемните родители.

Не е ясно какви са връзките сред Мъск и Граймс все още, откакто предходната година той разгласи, че са полуразделени. Според певицата няма съответен термин за връзките им. Интересното е, че макар, че не живеят под един покрив, възнамеряват още деца – най-малко още 1-2.

 

Припомняме, че Мъск има общо 11 наследници от четири дами, като първородният му наследник умира като бебе.

Другият му наследник наскоро мина под дъгата и стана жена. При визитата си у нас през пролетта, Мъск може да добави сбирката си с още наследници, поради че кандидатки сигурно няма да липсват.

Източник: Уикенд







Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР