Екстремните ситуации застават в центъра на събитията в седмата седмица

...
Екстремните ситуации застават в центъра на събитията в седмата седмица
Коментари Харесай

Заложническа сага и грандиозен банков обир във „Великият понеделник“

Екстремните обстановки застават в центъра на събитията в седмата седмица на емблематичната акция. Двете ленти, които ще се съревновават за любовта на киноманите, са трилърът „ Пулсът на парите “ и престъпната драма „ Кралят на крадците “. Зрителите могат да изберат своя любимец на специфичния уебсайт. Събралият повече гласове филм ще бъде излъчен в понеделник (15 август) от 21:00 ч. по KINO NOVA.

Продукцията “Пулсът на парите “ е първото предложение за седмицата. Финансовият ефирен водещ Лий Гейтс (Джордж Клуни) и неговата продуцентка Пати (Джулия Робъртс) попадат в рискова обстановка, когато ядосан вложител завладява тяхното студио. Причината – тайнствен срив на акциите на високотехнологична компания, който довежда до загуба на всичките му активи. По време на напрегнатата заложническа сага, предавана онлайн пред милиони телевизионни фенове, Лий и Пати би трябвало да намерят метод да останат живи, като в същото време разкрият истината зад плетеницата от огромни финансови неистини.

В лентата съперник – „ Кралят на крадците “ феновете ще могат да видят описа по същински събития за известния обирджия – Брайън Рийдър (Майкъл Кейн). Той събира група от саможиви пенсионери – крадци и мошеници, с цел да осъществят дружно най-големия и величествен банков грабеж в английската история. Престъпниците съумяват да избягат с хипотетичните двеста милиона английски лири под формата на бижута и банкноти. Когато полицията стартира работа по случая, стартират да се открояват и „ пукнатините “ сред ексцентричните членове на бандата. Актьорският състав е повече от звезден и към Майкъл Кейн се причисляват Майкъл Гамбон, Джим Броудбент, Чарли Кокс и Рей Уинстоун.

Зрителите могат да гласоподават в уеб страницата на „ Великият понеделник “ –, а настояща информация за филмите могат да открият във Фейсбук страницата на KINO NOVA. Освен избора на филм в понеделник, обичайно всяка седмица гласуващите киномани във „ Великият понеделник “ ще могат да завоюват и атрактивни брандирани дарове. В края на акцията един от всички дали своят вот ще получи огромната премия – рамкирана графика на художника Ясен Гюзелев „ Таро – колелото на ориста “.

Проследете най-интересното от емблематичната акция по KINO NOVA във Фейсбук страницата на филмовия канал.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР