Екстравагантност, сексапил, дръзки цветове и изненадващи модни решения - традиционното

...
Екстравагантност, сексапил, дръзки цветове и изненадващи модни решения - традиционното
Коментари Харесай

400 жени и мъже разходиха рокли на Met Gala 2022

Екстравагантност, съблазън, дръзки цветове и изненадващи фешън решения - обичайното дефиле преди церемония вечерта на музея „ Метрополитън “ в Ню Йорк се завърна с цялостна мощ единствено осем месеца след предходното си също толкоз екстравагантно издание, предадоха международните организации и сп. „ Вог “.

През 2020 година шоуто бе анулирано поради пандемията от Ковид-19, а предходната година вместо нормалния месец май то се организира през септември. Тази година на церемония вечерта бяха поканени 400 видни посетители. Те заплащат нормално по 35 000 $ за място на една от масите на церемония вечерята. Меценати пък заплащат за цели маси суми сред 200 000 и 300 000 $, напомня Франс прес. Миналата година бяха събрани по този метод 16 милиона $. Това е главният източник на финансиране за Института за костюми към музея „ Метрополитън “.



Сара Джесика Паркър

Тази година съводещи на вечерта бяха Блейк Лайвли, Райън Рейнолдс, Реджина Кинг и Лин Мануел Миранда. От 1995 година галата вечерта се провежда от основният редактор на сп. " Вог " Анна Уинтур, чието издание разгласява обстоен снимков материал от събитието.

Преди началото на церемония вечерта звездите, присъстващи на събитието, по традиция дефилираха по стълбите пред " Метрополитън ", като по този метод дадоха опция на фотографите да снимат особено подбраните за задачата тоалети.

При мъжете Хамиш Боулс беше като крал на илюзионното изкуство. Райън Рейнолдс беше с безукорен черен костюм. Франклин Леонард беше с нещо като буфан шлейф над сивия си панталон. Джордан Рот се трансформира несъмнено в атракцията на вечерта с впечатляващ кок и обилна в долната си част черна рокля. Тоалетът на Фредрик Робъртсън наподобяваше на оглозган рибен скелет. Себастиан Стан бе заложил на блестящо цикламени обувки, панталони, риза и яке. Хубава черна плисирана пола беше избрал Ръсел Уестбрук.



Фредрик Робертсон, основен редактор на гей списание и LGBT деятел



Ръсел Уестбрук с черната му плисирана пола



Родената като мъж, а в този момент изживяваща се като жена Ем Джей Родригес

Но несъмнено при дамите беше доста по-интересно. Ванеса Хъджинс беше с изумителна тюлена черна рокля с дълъг шлейф на Москино, която не скриваше нищо от прелестите й. Ла Ла Антъни пък бе заложила на впит тоалет с цвят комбиниране сред ориенталско алено и цвят на отлежало вино и с дълбока цепка, разкриваща охолно бедро. Подобен червен колорит за обилната си рокля бе избрала и Хилари Клинтън. Същият цвят бе предпочела за голямата си рокля-многоетажно палто-юрган и Джиджи Хадид.



Джиджи Хадид с голямата си рокля-многоетажно палто-юрган

Кара Делвин бе избрала също сходен на цвят костюм от сако и впит панталон и под сакото изцяло разсъблечен бюст, затулен от две кръгли пластини. Ема Чембърлейн беше с ослепителна рокля, съчетаваща бяло и кремаво, на Луи Вюитон.



Илон Мъск и майка му Мей

Една от най-елегантните двойки бяха Илон Мъск и майка му Мей. Той с безупречно черен фрак, а тя с рокля с мрачно червен цвят, падаща свободно като кафтан и с дълго перлено колие. Елегантна бе и двойката Пийт Дейвидсън и Ким Кардшиан - той със моден костюм на Пиер Карден, а тя със шеметната рокля, с която Мерилин Монро, изпя песента „ Честит Рожден ден, господин президент! “ през 1962 година и която в този момент е експонат в музей в Орландо в щата Флорида. Роклята, проектирана от Жан Луи, е била толкоз тясна, че Кардашиан е трябвало да отслабне, с цел да влезе в нея. Смята се, че музеят във Флорида я е придобил за 4,81 милиона $, показва Асошиейтед прес.



Пийт Дейвидсън и Ким Кардшиан
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР