Екстравагантните политици от Продължаваме промяната в област Благоевград класираха с

...
Екстравагантните политици от Продължаваме промяната в област Благоевград класираха с
Коментари Харесай

Преброиха се! Кандидатът за депутат от ПП Продължаваме промяната М. Байкушев не се отлепи от последното място в листата, спечели гласовете на едва 1114 от избирателите

Екстравагантните политици от " Продължаваме промяната " в област Благоевград класираха с работата си политическата партия, която съставляват на трето място, след ГЕРБ и Движение за права и свободи.

Първите на предходните избори през днешния ден ще би трябвало са се задоволят с отреденото им от гласоподавателя място и да слязат от върха, където до неотдавна бяха. 13- членна листа с кандидат-депутати съумяха да композират преди изборите от Продължаваме промяната, а със самочувствието на феномена Стефан Апостолов, който от финален, 22-ри, става първи, благоевградчанинът Методи Байкушев избра да бъде финален с съдбовния номер 13 в листата на смяната.

И за негово голямо страдание си остана там- следизборно! Бакушев, общественикът, който изненадващо се появи в Благоевград предходната година, нахълта на една от сесиите в локалния парламент, с цел да изрази отрицателната си гражданска си позиция против плана " Бачиново " и кметската администрация. Eдна година води борба за известност посредством Facebook, заявявайки, че няма политически упоритости, а след това не помни гръмките си изказвания и стана част от кандидат-депутатската листа на партията.

Този общественик- политик е получил едвам 1114 от гласовете на гласоподавателите. Той даже не минава прага, с цел да взе участие в класацията по преференции. Казваха, че за Байкушев тези избори били генерална подготовка за следващата година, когато щял да се кандидатира за кмет на Благоевград.

Вярно е, че има време до локалните избори, доста вода ще изтече до тогава, само че също по този начин е правилно, че самочувствието на харвардци и претендентите на смяната бе попарено от гласоподавателя. А " генералната подготовка " на Байкушев му сподели, че леко е позагубил пътя към кметския пост, без значение от интензивността му в мрежата, митингите и плана Бачиново.

П. Костадинов

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР