Екстрасенсът Александър Шепс публикува на сайта си списък с навиците,

...
Екстрасенсът Александър Шепс публикува на сайта си списък с навиците,
Коментари Харесай

Тези неща ви водят до безпаричие и бедност! Не ги правете

Екстрасенсът Александър Шепс разгласява на уеб страницата си лист с навиците, които водят хората до бедността и не им разрешават да подобрят материалното си състояние. Както постоянно, всичко гениално се оказва просто. Ако изкорените у себе си шест навика, съгласно него скоро ще усетите позитивни промени във връзка с своите финанси.Навикът да се оплакваме.

Ако човек непрекъснато се оплаква – да вземем за пример от дефицит на пари или от нещастния си живот, в съзнанието му се построяват отрицателни настройки, които го водят към проблеми и безпаричие. Разказвайки на някого за своите несгоди, човек самичък се настройва за негатив. А от дълго време е известно, че думите и мислите се материализират. Оплаквайки се от живота си, ставаме още по-нещастни, защото мислим за неприятното и излъчваме негатив. А съгласно Александър Шепс парите в никакъв случай не отиват при мрънкачите.

Навикът да желаеме всичко на момента

За да спечелим пари и да живеем нехайно, са нужни старания. А на бедния човек му е необходим незабавен резултат. Човек в никакъв случай не може да забогатее, в случай че се опасява да работи, да постави повече старания, бяга от риска и се тормози непрекъснато да не сгреши. Помнете, че нищо не се дава просто.

Навикът да работим работа, която не ни харесва

Александър Шепс твърди, че не може да реализираме триумф в онази сфера на активност, която не ни носи наслада и не ни интересува. За да притеглим парите, би трябвало да се занимаваме с нещо, което радва душата ни. Само в този случай индивидът същински ще се стреми към висока заплата и ще може да забогатее.

Навикът да завиждаме

Завистта освен няма да докара до благосъстояние, само че и разяжда индивида от вътрешната страна, води до заболявания и цялостна самотност. Завиждайки на непознатия триумф, човек непрекъснато се намира в отрицателно въодушевление, което не му разрешава да работи и да върви към реализирането на своите проекти.

Навикът да икономисваме

Има неща, от които изрично не трябва да се икономисва: това са здравето, децата и образованието. Освен това би трябвало да се избавите от навика си да купувате единствено най-евтиното. Треперейки над всяка стотинка, човек в никакъв случай няма да притегли парите към себе си.

Навикът да убиваме времето

Човек би трябвало самичък да ръководи времето си, а не времето да го ръководи. Парите няма да се изсипят върху главата на оня, който напразно пилее минутите и часовете от своя живот. Александър Шепс предлага да не губим време и да не отлагаме това, което можем да свършим на момента.

Навикът да чакаме

Съществува избрана група хора, които непрекъснато чакат подобаващото време и търсят причина, с цел да не осъществят проектите си точно в този момент. Например човек с подобен табиет, мечтаещ да стартира личен бизнес, непрекъснато чака момента, който би трябвало всеки миг да настъпи. А в това време той бездейства, защото или не е сезонът, или ремонтът вкъщи не е завършен, или не му дават заем. Но удобният миг в никакъв случай няма да настъпи. Ако имате цел, би трябвало да се стремите и да действате за реализирането й точно в този момент, другояче тя в никакъв случай няма да бъде реализирана.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР