Екстрадират в България заподозрения за убийството на Виктория Маринова, съобщи

...
Екстрадират в България заподозрения за убийството на Виктория Маринова, съобщи
Коментари Харесай

Екстрадират заподозрения за убийството в Русе Северин

Екстрадират в България обвинения за убийството на Виктория Маринова, заяви Българска национална телевизия базирайки се на прокуратурата и апелативния съд в град Целе.

След осъществените правосъдни дейности е открито, че няма аргументи, които да препятстват връщането му.

До самата екстрадиция обвиненият ще остане в ареста.

По информация на Нова телевизия 21-годишният мъж е признал пред съда за убийството, само че отрекъл да е изнасилвал жертвата си.

Той не е възразил да напусне Германия, което прави процедурата по-бърза и ще отнеме най-много 10 дни.

Припомняме, в неделя, 7 октомври, стана ясно, че административният шеф и водещ на едно от предаванията на русенската телевизия TVN Виктория Маринова е убита по време на своя дневен крос край Дунава. Регионалната телевизи се излъчва от още няколко прилежащи района.

На 9 октомври бе арестуван обвинен мъж, който води бездомнически живот в Русе. Часове откакто е разпитан той бе освободен.

Северин Красимиров е арестуван от немските управляващи във вторник вечерта - осем часа след постъпило искане от българските управляващи. Той се е намирал в дома на майка си в немския град Щаде.

Повдигнати са му две задочни обвинявания - едното е за изнасилването на публицистика, а другото е за нейното ликвидиране.

Майката на Северин Надежда Красимирова съобщи, че желае той да бъде съден и да лежи в Германия. Тя се се притеснява, че в България ще го убият.

Надежда твърди още, че синът й е с умствена назадничавост. Взимал е и хапчета, само че тя спряла да му ги дава.

Пред немският съд Северин се е съгласил обвиняванията против него да се гледат по съкратена процедура, с цел да бъде върнат оптимално бързо в България. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР