Експертното жури на German Car Awards избра новото поколение Astra

...
Експертното жури на German Car Awards избра новото поколение Astra
Коментари Харесай

Новата Opel Astra е Компактен автомобил на годината в Германия

Експертното жури на " German Car Awards " избра новото потомство Astra и Astra Sports Tourer за най-хубав автомобил от компактния клас в Германия, оценявайки го доста пред съперниците в този сегмент. Иновативните технологии за сигурност, които Opel прави налични за необятен кръг консуматори на коли в компактния клас и необятната гама от задвижвания, в това число електрифицираният вид Opel Astra plug-in хибрид натежаха при избора на победител в тази категория.

Журито обръща внимание и на впечатляващия състезателен дизайн, в композиция с комфорта от шофирането, както и на съотношението цена/качество, предлагано от Astra. Престижната премия беше публично връчена през вчерашния ден вечерта на гала в Бад Дюркхайм, Германия.

Наградата „ Автомобил на годината в Германия “ се връчва за пети път тази година. Независимото жури от специалисти, което сега се състои от 27 членове избира съответния клас спечелили в пет категории. Изборът на участниците в състезанието се основава на справедливи критерии за цена и наличност на пазара. Конкурсът се организира за първи път през 2019 година

И до момента в който новата Opel Astra съумя да се наложи измежду компактните коли с базова цена до 30 000 евро, Genesis GV60 изпревари всички при премиум моделите с базова цена до 60 000 евро. В първокласния сегмент с покупна цена над 60 000 евро победител стана Land Rover Range Rover. В категорията на транспортните средства с различно задвижване (New Energy) преди всичко се класира Volkswagen ID.Buzz, а в спортния клас „ Performance “ победител е Ferrari 296.
Германската кола на годината се дефинира от петимата спечелили в класа по време на обширни тестови карания. Общият победител ще бъде разгласен на 1 декември.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР