Експертите в руския държавен научен център по вирусология и биотехнология

...
Експертите в руския държавен научен център по вирусология и биотехнология
Коментари Харесай

В Русия завършиха клиничните изпитания на ваксина срещу коронавирус

Експертите в съветския държавен теоретичен център по вирусология и биотехнология „ Вектор ” приключиха клиничните тествания на.
Информацията за медиите беше обявена от ръководителя на службата за отбрана правата на потребителите Анна Попова, съобщи РИА Новости.
 Предимства и дефекти на имунизациите против COVID-19 Предимства и дефекти на имунизациите против COVID-19
Ваксините срещу COVID-19, над които работят учени от целия свят се създават над пет разнообразни платформи. Всяка от тях има своите п...
По-рано от центъра обявиха, че първата фаза на изпитванията на препарата „ ЕпиВаКорона ” за профилактика на коронавирусна зараза е посочила цялостната му сигурност.
Препаратът е основан на основата на пептидни сътрудници и въпреки да не дава пожизнен имунитет против COVID-19, пази от вероятно заразяване в границите на най-малко половин година.
Преди седмица Министерството на здравеопазването стартира процедурата по регистрация на създадената във „ Вектор ” ваксина, като се чака тя да завърши до 15 октомври.
След това клиничните тествания ще могат да продължат върху доброволци над 60-годишна възраст с хронични болести.
 Журналисти, лекари и учители - първите получатели на съветската ваксина против COVID-19 Журналисти, лекари и учители - първите получатели на съветската ваксина против COVID-19
Журналистите ще са измежду първите получатели на коронавирусната ваксина, дружно с авансово оповестените лекари и учители, сподели Кирил Дм...
Учените оповестяват, че материалите с резултатите от изследванията ще се появят в локални и задгранични издания в околните няколко месеца, а самата ваксина ще бъде създадена от мощностите на „ Вектор ”.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР