Експертите са изяснили нов сценарий за края на света на

...
Експертите са изяснили нов сценарий за края на света на
Коментари Харесай

Край на света ще има "рано или късно": Учените представиха нов сценарий за Апокалипсиса

Експертите са изяснили нов сюжет за края на света на Земята. Според думите на откривателите Апокалипсисът ще се случи " рано или късно ", а повода за гибелта на всички живи същества ще бъде конфликтът на великански метеорит с Луната.

В случай, че голямо небесно тяло падне на Луната, нейната орбита ще се промени и това ще промени въртенето на Земята към оста й - нашата планета може безусловно " да се срути встрани " сходно на Уран.

Тогава на Земята полярните дни и нощи ще се трансфорат в норма и на жителите на нашата планета ще им се наложи или да се приспособяват към новите условия, или да умрат.

Според мнението на експертите, обаче човечеството въпреки всичко ще може да се приспособява към новите условия, в случай че метеорит се сблъска с Луната, до момента в който при положение, че едно гигантско небесно тяло се сблъска с Юпитер, Сатурн или Марс, животът на Земята е жертван.

Така, в случай че в следствие удар на метеорит алената планета стартира придвижване в ретроградна посока, а Венера се движи в права линия, това ще провокира появяването на гравитационни разстройства, заради което всички планети в Слънчевата система ще трансформират орбитите. Заради това Земята ще напусне обитаемата зона и ще стане непригодна за живот.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР