Експертите от Световната здравна организация проверяват версията за вероятността коронавирусът

...
Експертите от Световната здравна организация проверяват версията за вероятността коронавирусът
Коментари Харесай

Ухан: Експерти на СЗО проверяват още един пазар за коронавирус

Експертите от Световната здравна организация ревизират версията за вероятността коронавирусът да се е появил на още един пазар за храни в Ухан.
По информация на „ The Wall Street Journal “, експертите не са съумели да открият връзка сред „ нулевия пациент “ и пазара Хуанан, считан за епицентър на първото огнище на ковид.
 Кралица Елизабет II съпостави ковид с чумата Кралица Елизабет II съпостави ковид с чумата
Кралицата на Англия Елизабет II е призовала поданиците си да последват нейния образец и да се имунизират против ковид.&nbs...
Според изданието, Чан – гражданин на Ухан, при който на 8 декември 2019 година е открит ковид, е съобщил на задачата на СЗО, че за храни. В резултат на това специалистите позволяват разновидността, че вирусът евентуално е предаден от животно към човек по-рано, в сравнение с се смяташе и се е популяризирал в Ухан още преди появяването на огнището на пазара Хуанан.
Тестовете на родителите на нулевия пациент са били негативни, само че не е известно нито по кое време са направени, нито дали са изследвани за съществуването на антитела.
Експертите на СЗО считат да открият точното местоположение на този пазар, както и да изяснят дали има връзка сред него и другите случаи на в Ухан през декември 2019 година Мисията на СЗО взаимно с китайски специалисти към този момент дефинираха, че някои от всички 174 случая, регистрирани през този интервал, са свързани с други търговски места в Ухан, само че към момента не ги оповестяват.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР