Експертите от американския Институт за цветовете „Пантон” (Pantone Color Institute)

...
Експертите от американския Институт за цветовете „Пантон” (Pantone Color Institute)
Коментари Харесай

Very Peri е цветът на 2022 г. Вижте го

Експертите от американския Институт за цветовете „ Пантон” (Pantone Color Institute) дефинираха основния цвят за 2022 година Това е 17-3938 Very Peri - динамичен тюркоазено наследник колорит с виолетово червен подтекст, съчетаващ верността и постоянството на синьото с силата и вълнението на аленото.

Проявявайки безгрижна убеденост и смело любознание, които оживяват нашия креативен дух, любознателният и завладяващ PANTONE 17-3938 Very Peri ни оказва помощ да прегърнем този изменен пейзаж от благоприятни условия, отваряйки ни за нова визия, до момента в който пренаписваме живота си. Разпалвайки още веднъж благодарността за някои от качествата, които синьото съставлява, допълнени от нова вероятност, която резонира през днешния ден, PANTONE 17-3938 Very Peri слага бъдещето пред нас в нова светлина, се споделя в обявата на уеб страницата.

Живеем във времена на промяна. PANTONE 17-3938 Very Peri е знак на световния дух на момента и на прехода, през който прекосяваме. Тъй като излизаме от натоварен интервал на изолираност, нашите показа и стандарти се трансформират, а физическият и цифровият ни живот се сливат по нов метод.

Дигиталният дизайн ни оказва помощ да разтеглим границите на действителността, отваряйки вратата към един динамичен виртуален свят, в който можем да изследваме и сътворяваме нови цветови благоприятни условия. С трендовете в гейминга, разширяващата се известност на метавселената и възходящата артистична общественост в цифровото пространство PANTONE 17-3938 Very Peri илюстрира сливането на актуалния живот и метода, по който цветовите трендове в цифровия свят се демонстрират във физическия свят и назад.

Цветът на годината отразява протичащото се в нашата световна просвета, демонстрира това, което хората търсят и на което цветът може да отговори, добавя Лори Пресман, вицепрезидент на Pantone Color Institute.

" Създаването на нов цвят за първи път в историята на нашата просветителна стратегия " Цвят на годината " на Pantone отразява световните нововъведения и трансформации, които се случват. Тъй като обществото продължава да разпознава цвета като сериозна форма на връзка и метод за изложение и влияние върху хрумвания и страсти, за ангажиране и свързване, сложността на този нов червено-виолетов наситено наследник колорит акцентира обширните благоприятни условия, които имаме пред нас ", сподели още тя.

Very Peri демонстрира жизнерадостно отношение и динамично наличие, което предизвиква смелото творчеството и проявата на въображение. Ето по какъв начин наподобява този цвят:

Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР