Експерти по химикалите и пожарникари извършват дейности по обезопасяване на

...
Експерти по химикалите и пожарникари извършват дейности по обезопасяване на
Коментари Харесай

На пристанището в Бейрут има още опасни химикали

Експерти по химикалите и пожарникари правят действия по обезопасяване на минимум 20 евентуално рискови контейнера с химикали на пристанището в Бейрут, откакто откриха, че от един от тях изтича химично вещество, съобщи Асошиейтед прес.

Част от контейнерите са били пробити при смъртоносните детонации в Бейрут предходната седмица, съобщи лейтенант Антони, френски специалист по химикалите, който няма право да разкрива цялото си име в сходство с политиката на френското държавно управление.

Френски и италиански специалисти работят измежду руините от пристанището и до този миг са разпознали над 20 контейнера с рискови химикали, съобщи Антони.

" Забелязахме съществуването на контейнери с означението за рисково химично вещество. След това забелязахме, че от един от тях изтича вещество ", сподели Антони пред Асошиейтед прес.

Ливанските управляващи пасочиха нощес обилни военни и полицейски елементи към центъра на Бейрут, с цел да възстановят реда по улиците след конфликтите сред протестиращи и силите на реда.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР