Експерти от организацията Better Health обясниха пред портала Express как

...
Експерти от организацията Better Health обясниха пред портала Express как
Коментари Харесай

Експерти: Алкохолът предизвиква диабет

Експерти от организацията Better Health обясниха пред портала Express по какъв начин алкохолът може да повлияе на развиването на диабет вид 2.

Според лекарите постоянната консумация на алкохол освен предизвика развиването на диабет, само че и на хипертония и покачва равнищата на холестерола. Причината е, че алкохолът предизвиква затлъстяване. Това води и до всички горепосочени проблеми.

Алкохолът пречи на тялото да изгаря мазнините. При потреблението му е много елементарно да се натрупа наднормено тегло. Алкохолът кара хората да огладняват, тъй че те ядат повече и нормално избират бързи и нездравословни храни.

Ако намалите количеството на изпития алкохол, може да съумеете да възстановявате кръвната си картина и кръвното си налягане. Експертите предизвестяват, че няма безвредна доза алкохол. Въпреки това митовете за изгодите от него за организма към момента не са изцяло развенчани.

Не бива да забравяте, че пиенето на алкохол може да докара до сърдечни болести, мозъчни увреждания и чернодробни болести, наред с други неща.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР