Експерти на Световната здравна организация предупредиха в сряда, че може

...
Експерти на Световната здравна организация предупредиха в сряда, че може
Коментари Харесай

СЗО: Чакат ни три до шест месеца тежък труд

Експерти на Световната здравна организация предизвестиха в сряда, че може да има шест месеца " тежък, тежък път " през 2021 година, преди имунизациите да извърнат хода на пандемията на, съобщи Агенция Франс Прес. Мария Ван Керхове, механически началник СЗО за борбата против COVID-19, съобщи, че в доста страни обстановката е доста тревожна - и ще се утежни, написа БГНЕС.
" Шепа страни в действителност виждат необикновено интензивно предаване “, изключително в Европа и Северна Америка, с „ някои в действителност страховити цифри във връзка с случаите, хоспитализациите и приеманията в отделения за интензивно лекуване “, сподели тя.
 Американски специалисти: Бременните да се имунизират против COVID-19 Американски специалисти: Бременните да се имунизират против COVID-19
Не се предлага въздържането от ваксина против ковид при дами, които считат да забременяват скоро, бременни и кърмещи. Това пишат...
Социалните контакти на семействата през интервала на Коледа и Нова година ще докара до по-нататъшно повишаване на броя на случаите през януари, сподели тя онлайн на събитие по каналите на СЗО в обществените медии. " Започваме да го виждаме сега; ще го забележим през идващите седмици. В доста страни ще забележим обстановката да се утежни, преди да се усъвършенства, " сподели тя.
Майкъл Райън, шеф на СЗО за изключителни обстановки, сподели, че е имало вълна от упования, когато имунизациите са почнали да се стичат предишния месец, само че хората не са могли да си поемат въздух и да отслабят бдителността си против заболяването.
" Всички сме в една година. Това е в действителност доста дълга борба. Предстоят ни още три или шест месеца тежък, тежък път. Но можем да го създадем. Кавалерията идва, имунизациите идват - само че те към момента не са тук, за множеството хора по света ", сподели още той.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР