Експерти на Държавен фонд Земеделие извършиха изненадваща проверка в къща

...
Експерти на Държавен фонд Земеделие извършиха изненадваща проверка в къща
Коментари Харесай

Не откриха нередности в проверена къща за гости в Глоджево

Експерти на Държавен фонд „ Земеделие " направиха изненадваща инспекция в къща за посетители в град Глоджево. Тя е била открита през 2014 година и в нея има обособени няколко стаи за настаняване от хотелски вид. Преди това постройката е била учебно заведение.

Експертите ревизират всички елементи, свързани с активността на къщата за посетители. При първичния оглед нередности не бяха открити.
Айдън Велиев, шеф на Областна дирекция на Държавна фирма „ Земеледие " - Разград: В момента на пръв взор вие може да видите самият обект, че си действа, има си поставените табели.
Проверката лишава време и се правят оценка освен действителните страни на инвестицията, само че и съпътстващата документи.
Айдън Велиев, шеф на Областна дирекция на Държавна фирма „ Земеледие " - Разград: Нямаме установени неналичия на активи. Бахтия Ахмедова, представител на притежателите: Когато хората им дойдат посетители от други места, от Турция, от Германия, няма къде да ги настанят и идват тука.
Проверките на специалистите в района ще продължат, а резултатите ще са ясни до началото на юли.
 Десислава Танева: Няма нарушавания в 14-те тествани къщи за посетители Десислава Танева: Няма нарушавания в 14-те тествани къщи за посетители
Не са открити нарушавания при инспекциите на първите 14 къщи за посетители, които бяха инспектирани от министерството на земеделието и държавен фонд "Земед...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР