Експертът в аутдор екипировката Fjällräven представи за четвърта поредна година

...
Експертът в аутдор екипировката Fjällräven представи за четвърта поредна година
Коментари Харесай

Fjällräven представи лимитираната колекция Kånken Art за 2022 година

Експертът в аутдор оборудването Fjällräven показа за четвърта поредна година специфичната си сбирка раници и аксесоари Kånken Art. През 2022 година авторската интерпретация на емблематичните модели от линията Kånken минава под надпис „ Свободен небосвод “. Необикновеният дизайн е дело на фотографът и дизайнер Текла Евелина Севелин, родом от Швеция. Севелин е употребила като насочна точка за своето креативно премеждие цветовете и тяхното значение и обрисуване в природата. Колекцията е налична в България. Любителите на Kånken може да се снабдят с моделите на уеб страницата на марката () или да посетят магазина на Fjällräven, намиращ се в The Mall, етаж 0, с цел да получат първи шанса да се допрян до тазгодишната лимитирана сбирка.

Поглед към пейзажа





От Fjällräven се свързват със Севелин в началото поради нейната работа с цветовете и интерпретирането им във фотографията. Но дизайнерката открива в шведската компания другар, споделящ същите ползи и разбирания във връзка с природата. Определяща се като деен фен на откритите пространства, Текла показва точно тях като място за отдих, размисъл, само че и ентусиазъм. Картините, нарисувани от четката на природата дават началото на креативния развой на Севелин за лимитираната сбирка.

„ Никой не показва силата на цветовете по този начин както природата. Цветът е в основата на всичко, което върша. Завинаги оставам омагьосана от неговата мощ. Никой не показва силата на цветовете по този начин както природата. Затова взех решение да проучвам цветовете в природата и да видя допустимо ли е да репликирам пейзажа върху дизайна на емблематичната раница Kånken. “
Източник: elle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР