Експерт: Павел Грудинин е истинската опозиция на Владимир Путин Истинската

...
Експерт: Павел Грудинин е истинската опозиция на Владимир Путин Истинската
Коментари Харесай

Експерт: Павел Грудинин е истинската опозиция на Владимир Путин

Експерт: Павел Грудинин е същинската съпротива на Владимир Путин Истинската съпротива на Владимир Путин на днешните избори не е Александър Навални , а водачът на комунистическата партия Павел Грудинин . Това разяснява за Дарик експертът по съветска история доцент Александър Сивилов от Историческия факултет на СУ „ Св. Климент Охридски “.
 
По думите му демократичната съпротива в Русия е дискредитирана, в това число от опитите на западните страни да я поддържат. Дали Русия ще е нападателна при идващия мандат на Путин, значително ще зависи от държанието на Запада, счита доцент Сивилов.
 
На фона на засилващата се стратегическа роля на съветската страна обаче стои казусът с рецесията, която кара огромна част от квалифицираните руснаци да желаят да изоставен страната. Изборите в Русия в действителност са предизвестени, така огромна част от тези, които ще отидат до урните, ще гласоподават за Путин. Въпросът е какъв брой висока ще е изборната интензивност, сподели още историкът.

 
Според него от абсурда с отравянето на двойния сътрудник Сергей Скрипал изгода имат както Англия, по този начин и Русия.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР