Експериментите на Facebook с услуга да видеосрещи приключиха безрезултатно(снимка: CC0

...
Експериментите на Facebook с услуга да видеосрещи приключиха безрезултатно(снимка: CC0
Коментари Харесай


Експериментите на Facebook с услуга да ви


Експериментите на Фейсбук с услуга да видеосрещи завършиха безуспешно
(снимка: CC0 Public Domain)

Компанията-майка на Фейсбук – Meta – е завършила своята пробна услуга за бързи видео-запознанства, наречена Sparked. Това става след по-малко от година тестване.

Потребителите на услугата били осведомени по имейл, че тя ще бъде затворена на 20 януари 2022 година, заяви. „ Подобно на доста положителни хрумвания, някои се развиват, а други, като Sparked, би трябвало да приключат ”, се споделя в известието.
още по темата
Приложението за така наречен „ бързи срещи ” оферираше запознанства посредством 4-минутни видеочатове, за които участниците имаха алтернатива да удължат диалога до 10 минути. След това те можеха да споделят усещания от диалога и вероятно да продължат с новите връзки.

Sparked е нещо настрана от Фейсбук Dating, показана за първи път през 2018 година като метод да се употребяват съществуващите връзки и профил, с цел да се потърси по-задълбочена персонална връзка.

Системата беше много друга от други приложения за запознанства като Tinder и Bumble, които разрешават на потребителите да преглеждат профили и фотоси, преди да „ прекарват пръст ”, с цел да открият контакт с евентуален предстоящ сътрудник.

Миналото лято Фейсбук употребява Sparked, с цел да тества бързи срещи единствено с аудио-връзка. Изглежда по-късно компанията се отхвърли от концепцията. Това не е прекомерно изненадващо, считат пазарните наблюдаващи, като се има поради какъв брой планове на NPE са били затворени (NPE – звеното на Meta за тестване на нови продукти), преди да излязат от стадиите на тестване.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР