Ексклузивно за българския пазар VIVACOM предлага устройствата Nokia WiFi Beacon

...
Ексклузивно за българския пазар VIVACOM предлага устройствата Nokia WiFi Beacon
Коментари Харесай

VIVACOM предлага ексклузивно Nokia WiFi Beacon 1 |

Ексклузивно за българския пазар VIVACOM предлага устройствата Nokia WiFi Beacon 1, които свързани между тях основават високоефективна система за скоростна WiFi Mesh мрежа. Тя съставлява умна самоорганизираща се мрежа, осигуряваща оптимално безжично покритие в целия дом.  

Nokia WiFi Beacon 1 се предлага на цена от 9,98 лева на месец за пакет от 2 броя устройства на лизинг при подписване на 24-месечен контракт за закрепен интернет.

Благодарение на вградените си аналитични функционалности, системата Nokia WiFi Mesh отстрани въздействието на смущаващите източници в съседство, като други wi-fi мрежи и микровълнови фурни и приспособява интернет сигналa, предавайки го с оптимална скорост и високо качество, даже в най-отдалечените точки на дома.

Мрежата се ръководи елементарно през мобилното приложение Nokia WiFi,от където потребителите могат елементарно и бързо да разширят обсега на мрежата като прибавят спомагателни Nоkia Beacon 1 устройства, да избират сред разнообразни функционалности, като основаване на фамилен профил, основаване на външна мрежа за гости и непрекъснат мониторинг на обвързваните устройства.

Семейния профил разрешава на родителите да зададат избрани часови диапазони за достъп до интернет на децата, както и час за лягане, след който мрежата ще бъде неактивна, а също и да забранят достъпа на групата до избрани интернет адреси, с цел да обезпечат по-голямата сигурност на децата в интернет пространството.

Чрез мобилното приложение потребителите могат да основат и мрежа за външните консуматори, в която също имат опция да управляват разрешените уеб страници.

Постоянният мониторинг им разрешава да ревизират по всяко едно време броя на външните устройства, свързани към WiFi Mesh мрежата, силата на връзката, както и да виждат разположението и обсега на изграждащите я Nokia Beacon 1 устройства. Тази функционалност е налична както през мобилното приложение, по този начин и през web портал.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР