Ексклузивните елементи на дизайна и оборудването подчертават стилния и жизнен

...
Ексклузивните елементи на дизайна и оборудването подчертават стилния и жизнен
Коментари Харесай

Edition ColorVision за BMW Серия 1 и BMW Серия 2 Гран Купе

Ексклузивните детайли на дизайна и оборудването акцентират стилния и витален темперамент на премиум компактните модели. Оборудването включва серийно наличието на Модел М Спорт, допълнено с висококачествени лакови покрития металик и кожени тапицерии Bicolor. Старт на продажбите през юли 2022 година.

Два самостоятелни автомобилни характера оферират опция за съвършеното нахлуване в света на марката BMW. BMW Серия 1 и BMW Серия 2 Гран Купе оферират типичната за марката наслада от шофирането в компактния сегмент, която към този момент може да бъде съчетана в изключително впечатляващо лъчение. Новият Edition ColorVision обезпечава и на двата модела целеустремено повишение на спортния дух в държанието на пътя и визията. Той е основан на оборудването М Спорт на съответния модел, като в допълнение включва и лаково покритие металик и извънредна кожена тапицерия Bicolor. Edition ColorVision ще се предлага за BMW Серия 1 и BMW Серия 2 Гран Купе от юли 2022 година.

С извънредните детайли на дизайна и оборудването Edition ColorVision изключително ясно акцентира неподражаемите качества на BMW Серия 1 и BMW Серия 2 Гран Купе: спортно-елегантния външен дизайн, пъргавото държание на пътя и висококачествената, премиум атмосфера в интериора. Жизненият темперамент на двата модела, ориентиран към насладата от шофирането се акцентира доста от оборудването на модел М Спорт. По-големият, разграничен на три елементи низък въздухозаборник в предната ризница, тъмният дифузор и отвесно ориентираните аеродинамични отвори в задната ризница, както и M High Gloss Shadow Line обезпечават мощно лъчение. Ексклузивен акцент слагат предлаганите извънредно за специфичните модели 18-инчови М алуминиеви джанти с Y-образни спици в осъществяване Bicolor Black /Silver.

По предпочитание и без доплащане се оферират и емблеми BMW M 50 Jahre за предния похлупак, капака на багажника и главините на колелата. Динамичният капацитет на BMW Серия 1 и BMW Серия 2 Гран Купе се добавя от М спортното, снижено с 10 мм окачване и М спортното кормилно ръководство.

Също като и при Модел М Спорт, по този начин и при Edition ColorVision като част от серийното съоръжение се включва лаково покритие металик. За BMW Серия 1 и BMW Серия 2 Гран Купе се оферират осем изразителни цвята. Освен това като алтернатива се оферират и лакови покрития BMW Individual, измежду тях и матовият вид Frozen Pure Grey metallic. В завода на BMW Group в Лайпциг, където се създават BMW Серия 1 и BMW Серия 2 Гран Купе, специфичните модели могат да бъдат лакирани в един от 50-те изключително присъщи цветове на BMW M. По мотив 50-годишния празник на BMW M GmbH в нови разновидности се оферират стилните цветове с историческо значение като Dakar yellow, Daytona Violet или Macao Blue.

Интериорното оформление на специфичните модели също натъртва на ярките цветове. Ексклузивен детайл на оборудването е кожената тапицерия Dakota Bicolor. Тя се предлага в цветовите комбинации Black/Magma Red и Black/White, отличава се с бродиран надпис „ Edition “ и е комбинирана с М спортни предни седалки, които подкрепят динамичния жанр на шофиране с интегрираните си подглавници и високите странични бордове на седалката и облегалката. За спортната атмосфера в интериора на специфичните модели способства и М коженият волан с мултифункционални бутони, таванът в цвят антрацит, М педалите от неръждаема стомана и М опората за крайници на лидера. Edition ColorVision включва и светлинен пакет с вътрешно осветяване и стелки със характерни кантове, както и лайстни на праговете с повърхности в Mesh дизайн с надпис „ Edition “.

Edition ColorVision се предлага за всички разновидности на моторите на BMW Серия 1 и BMW Серия 2 Гран Купе като се изключи BMW 128ti (среден разход на гориво 7,4 - 6,8 л/100 км съгласно WLTP; СО2 излъчвания (комбинирани): 170 - 156 г/км съгласно WLTP; данни съгласно NEFZ: -). За компактният модел с пет порти се предлага избор сред три дизелови и два бензинови мотора, за купето с четири порти се оферират два бензинови и три дизелови мотора. Освен това и върховите модели BMW M135i xDrive (среден разход на гориво 8,0 – 7,4 л/100 км съгласно WLTP; СО2 излъчвания (комбинирани): 180 - 167 г/км съгласно WLTP; данни съгласно NEFZ: -) и BMW M235i xDrive Гран Купе (среден разход на гориво 7,8 – 7,2 л/100 км съгласно WLTP; СО2 излъчвания (комбинирани): 175 - 162 г/км съгласно WLTP; данни съгласно NEFZ: -) също могат да бъдат конфигурирани като Edition ColorVision. Благодарение на това динамичните качества на четирицилиндровия мотор с мощ 225 кВт/306 к.с. и интелигентното задвижване на четирите колела, както и характерното за модела окачване включително М спортни спирачки, ARB надзор на сцеплението и машинален блокаж на предния диференциал могат да бъдат комбинирани с извънредните дизайнерски детайли на новия специфичен модел.

*Източник: www.bmw.bg
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР