Екранният карибски пират Орландо Блум прави една от най-добрите си

...
Екранният карибски пират Орландо Блум прави една от най-добрите си
Коментари Харесай

Една от най-успешните роли на Орландо Блум е в България: Критици - slava.bg

Екранният карибски корсар Орландо Блум прави една от най-хубавите си функции в премиерното заглавие The Outpost. Зад тази теза застанаха критиците оттатък Океана, откакто филмът дебютира в защити киносалони в Съединени американски щати.

За да влезе в униформата на лейтенант Бенджамин Д. Кийтинг, Блум пропътува дистанцията до България, където в продължение на седмици студиата в Ню Бояна се преобразиха на афганистанския град Камдеш.

Именно на половинката на Кейти Пери режисьорът Род Лури повери една от основните функции в The Outpost, а от влиятелното издание The Hollywood Reporter съпоставят лентата с един от главните кандидати за тазгодишните награди „ Оскар - „ 1917 “ на Сам Мендес.

Разликите, съгласно създателите на ревюто се крият най-вече в мащаба на употребяваните технологии и бюджета, който за сниманата у нас военна драма е сензитивно по-малък.

„ Впечатляващо напрегната игра на Блум “, „ Истинска екшън звезда в лицето на Скот Истууд “ - това са единствено част от суперлативите на международната рецензия за The Outpost. От сп. Variety стигат и по-далеч, като афишират кино лентата за най-хубавото попълнение в киноафиша за годината поради международната рецесия с COVID-19.

Отчитат обаче, че филмът губи доста, поради че немалка част от киносалоните по света към момента не действат, а той ще се популяризира най-вече на стрийминг. „ Жалко е, тъй като главната мощ на The Outpost е неговата дарба да те потопи в историята, пренасяйки те в епицентъра на безредното деяние.

А то неизбежно ще загуби част от въздействието си на дребните екрани “, допълват от The Hollywood Reporter.

Изданията хвалят още и издръжливостта на актьорите и каскадьорите да се оправят с физически изтощителната работа на терен, като не пропущат да отбележат заслугите за положителния резултат и на техническия екип, огромна част от който е формиран точно от българи.

Повече от месец екипът на продукцията в София работи върху построяването на боен лагер, който да подслони Блум, синът на именития Клинт Истууд, Майло Гибсън и компания в полите на Витоша. Снимките към The Outpost се организираха в края на лятото на 2018 година, а екранният Уил Търнър пристигна в България в компанията на кучето си Майти.
Скот Истууд пък редуваше работата пред камера с физиотерапия за крайници си, който бе навехнал неприятно тъкмо преди да щракне клапата на заглавието.

Източник: Монитор

Снимка: EW
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР