Екоорганизацията Бунт срещу унищожението“ плаща на активисти по 400 паунда

...
Екоорганизацията Бунт срещу унищожението“ плаща на активисти по 400 паунда
Коментари Харесай

Daily Mail: Бунт срещу унищожението плаща на активисти по 400 паунда седмично на протестиращите

Екоорганизацията „ Бунт против заличаването “ заплаща на деятели по 400 паунда на седмица, с цел да вземат участие в митингите, провокирали безпорядък в редица огромни градове по света през последните седмици, написа в. „ Daily Mail “. Протестиращите природозащитници са получили заплащания в размер на общо 70 000 паунда единствено за последните четири месеца.
Редица политици приканиха за подробно следствие на данъчните заявления на организацията. Голяма част от деятелите, които блокираха Лондон през миналата седмица са доброволци. Но измежду протестиращите има и такива, които са „ на заплата “, което им разрешава да посветят времето си напълно на задачите на „ Бунт против заличаването “.
Според документи, на които се базира вестника, природозащитната организация поема разноските на 168 деятели, в това число на Тамсин Омонд – внучка на английски барон, която поддържа близки връзки с Борис Джонсън, е поискала да й бъде платено, с цел да се включи в митингите и да изостави част от клиентите си, за които работи като ПР.
Само за ноември и декември предходната година Тамсин Омонд е получила сумата от 1340 паунда. Внучката на барона на Дорсет сър Томас Лий, която е приключила учебното заведение „ Уестминстър “ и колежа „ Тринити “ в Кеймбридж, е получила средствата за услугите си за акцията на екоактивистите, написа БГНЕС.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР