Екологът политик от ПП Зелените Борислав Сандов позорно се скри

...
Екологът политик от ПП Зелените Борислав Сандов позорно се скри
Коментари Харесай

Зелените Това Белев и Борислав Сандов се изпокриха от Иванчева

Екологът " политик от Политическа партия Зелените Борислав Сандов позорно се скри и избяга от конференция в Българска телеграфна агенция в отбрана на Десислава Иванчева. И той и другият " природозащитник " Тома Белев, откакто в началото скочиха да бранят креатурата си Иванчева, само че след това, когато видяха, че работата е сериозна се изпокриха надълбоко.

Иначе и двамата ужасно обичат телевизионните студия, откъдето с наставнически звук да манипулират хората. Но в този момент под влияние на мощните и достоверни обстоятелства за подкупа, взет от зелената кметица на Младост, не пишат даже и във Facebook. Оставиха зеления комсомолец и пиар на Иванчева, Петър Кърджилов да ругатни прокуратурата, а те се принудиха на назад във времето.

Случаят Десислава Иванчева е доста индикативен за мръснишкия метод на деяние на зелените еколози и техните протежета. Зеленият потаен, прикрит зад сякаш " запазване на природата " рекет нанесе трайни вреди на страна, общини и бизнес.

Това е следващият потвърден факт за изнудване от зелените на вложители и бизнесмени. Докато тази язва наречена " зелена концепция " не се в профил до основи в България, в никакъв случай няма да има естествен бизнес климат. И такива Сандовци и Белевци ще не престават да дерибействат из страната в услуга на кукловодите, които им дърпат конците.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР