Еко турнето пристига в Борисова градина тази събота (20.05.2023). Eco

...
Еко турнето пристига в Борисова градина тази събота (20.05.2023). Eco
Коментари Харесай

Как премина Eco Kids Tour в Борисовата градина в София?

Еко турнето идва в Борисова градина тази събота (20.05.2023).

Eco Kids Tour демонстрираха на малчуганите по какъв начин да се грижат за околната среда, по какъв начин да преобразуват материали от домашния боклук в нещо красиво и занимателно, както и по какъв начин да изхвърлят отпадъците си по настрана.

Слоганът тази година - " Зелено бъдеще ", бе в действителност въодушевяващ и притегли както дребните, по този начин и огромните към интензивностите на турнето. В другите шатри, децата се впуснаха в разнообразни занимания и бяха очаровани от показаните действия.

 Eco Kids Tour

Мнозина откриха какъв брой забавни могат да бъдат образователните предмети като химия и физика, посредством показани опити от Университета за деца.

 

 Eco Kids Tour

 

La Roche Posay демонстрираха по какъв начин да разпознаем нездравословните субстанции в всекидневието от естествените материали в околната среда. Те осигуриха неповторима шатра с кожни лекари, където хората имаха опция да прегледат гратис своите бенки. Малчуганите научиха за значимостта на слънцезащитата и по какъв начин да се грижат добре за кожа си.

 La Roche Posay

 

Мнозина се забавляваха в лабиринта на Tedi и получиха 100% плодов сок или мус без добавена захар. С помощта на Tedi, те пробваха източници на фибри и витамини, без добавена захар и консерванти - съвършен избор за следобедна закуска за всяко дете.

 Tedi

 

Историята на Kaufland България бе извънредно забавна. Kaufland България са сътрудници на Българския антарктически институт и на Висшето военноморско учебно заведение " Н. Й. Вапцаров ". На турнето бяха показани забавни географски познания за Антарктида и беше показано по какъв начин може да се стигне от България до остров Ливингстън.

 Kaufland България

 

В шатрата на dm бе развъртян цялостният капацитет на въображението на малчуганите. Те имаха опцията да основават голям брой забавни и разнообразни продукти, употребявайки битови материали в основания за задачата пъстър ъгъл.

 dm

 

Защитата на застрашените от изгубване животни и познаването на най-опасните влечуги на планетата бяха от особена значимост. В рамките на Световния ден на пчелите, пчеличката Биззи се включи в обиколката на Девин Изворна и развихри още повече въображението на децата. Беше обърнато внимание и на животните, обитаващи магичните Западни Родопи.

 Девин Изворна

 

Всеки дете мечтае да бъде супергерой, а супер хрупкавата и занимателна закуска, показана на събитието, ги придвижи в извънземен свят, без консерванти, ГМО, глутамат и оцветители. Чрез невероятните 3D пъзели, дребните откриватели се трансфораха във вълнуващи герои от супер планетите на Кубети.

 Кубети.

 

Книгомания също обогати знанията на децата посредством разнородни и забавни книги. Компанията се занимава с издаването на албуми, енциклопедии, справочници и подаръчни издания за деца и възрастни. Малки и огромни схванаха, че четенето може да бъде извънредно забавно и разнообразно занятие.

 Книгомания

 

Децата се научиха и за значимостта на предварителната защита на разнообразни типове инфекции и по какъв начин да защищават себе си от тях. Джуниър Ангин демонстрираха на малчуганите по занимателен метод какъв брой значима е предварителната защита против " болно гърло " посредством забавно трасе, което децата изминаха по време на турнето.

 Джуниър Ангин

 

Под шатрата на Европейска общност Дент се организира урок, значим за хигиената на зъбите на децата. Те научиха по какъв начин вярно да мият зъбите си, а най-усмихнатите получиха потребен подарък, с който да грижат за своите зъби.

 Европейска общност Дент

 

Събитието се трансформира в незабравимо с помощта на Община София, Eco Kids Tour и техните правилни сътрудници.
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР