Екипи от Доброволното формирование към Община Варна ще помагат на

...
Екипи от Доброволното формирование към Община Варна ще помагат на
Коментари Харесай

Доброволци оказват помощ на спешните медици във Варна

Екипи от Доброволното формирование към Община Варна ще оказват помощ на медиците от " Бърза помощ " при преместването и превозването на трудноподвижни заболели.
„ Работата на незабавните центрове доста се усили и системата се задъхва. Екипите в колите за спешна помощ са единствено с водач и доктор, по тази причина сме в подготвеност да оказваме подпомагане при от жилището до колата за спешна помощ и от колата за спешна помощ до болничното заведение “, показа инж. Руси Русев, началник на формированието.
 Един от тримата убити във Варна е шефът на съдружие Екопарк-Галата Един от тримата убити във Варна е шефът на съдружие " Екопарк-Галата "
Един от тримата убити след пукотевица в апартамент на улица " Македония " 105 във Варна е ръководителят на съдружие " Екопарк-Галата " - Дим...
Доброволците могат да се отзоват на сигнал в границите на до 20 минути. „ Получили сме от Община Варна цялостни комплекти с персонални защитни средства - маски, ръкавици, дезинфектанти, шлемове и гащеризони, които при потребност ще бъдат обновявани “, добави инж. Русев.
Вчера част от тях с увреждания, която трябваше да бъде превозена за хемодиализа.
В началото на пандемията доброволците от формированието се включиха в помощ на възрастни, самотни и трудноподвижни хора, които нямаха опция да си пазарят сами хранителни артикули и медикаменти.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР