Екипът на специализираното предаване на Българската национална телевизия за хора

...
Екипът на специализираното предаване на Българската национална телевизия за хора
Коментари Харесай

Предаването „Светът на жестовете“ по БНТ 1 със специална награда от НАСГБ

Екипът на профилираното предаване на Българската национална телевизия за хора с повреден слух „ Светът на жестовете “ получи специфична премия от Националната асоциация на сляпо-глухите в България (НАСГБ) за забележителен принос за делото на сляпо-глухите и тяхната интеграция в обществото.

Официалната гала по награждаването се състоя на 15 август 2022 година в град Пловдив, като мотив за събитието беше отбелязването на 25-ата годишнина от основаването на НАСГБ.

Специализираното предаване за хора с повреден слух „ Светът на жестовете “, което през 2022 година отбелязва 40 години в ефира на Българската национална телевизия, цели да осведоми необятната общност за проблемите, опциите и достиженията на хората с повреден слух.

Предаването обезпечава еднакъв достъп до информация на глухите и слабочуващи хора, като ги среща с настоящи тематики и забавни обстоятелства, засягащи живота им. Българският жестов език е главно средство за връзка в предаването.

„ Светът на жестовете” е с информационно-публицистична устременост и се излъчва всеки петък от 12:30 ч. по Българска национална телевизия 1. Автор и водещ на предаването е Надежда Мирчева, режисьор е Денислав Георгиев, асистент-режисьор е Антония Радичева.

Намерете предаването „ Светът на жестовете “
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР