Екипът на Международния младежки център Стара Загора организира и проведе

...
Екипът на Международния младежки център Стара Загора организира и проведе
Коментари Харесай

Над 650 младежи са взели участие в дейностите на ММЦ Стара Загора

Екипът на Международния юношески център Стара Загора провежда и организира обществен онлайн доклад за активността си през първите шест месеца от осъществяването на план “Международен юношески център – мисли локално, действай световно! ”, по стратегия Програма " Местно развиване, понижаване на бедността и усъвършенствано включване на уязвими групи ".

 

Ръководителят на плана и отраслов зам.-кмет  Иванка Сотирова, дружно с шефа на центъра - Весела Марева показаха най - значимите събития и действия, осъществени от 1 юли до 31 декември 2020 година. Сред осъществените действия са образуване на обучителни формати като школа по представяне, летен маратон за родители и тинейджъри, младежко ревю по случай 12 август – Международен ден на младежта и други. През миналия интервал са били обхванати над 650 гости в три разнообразни възрастови групи.  Целта на екипа на ММЦ е да доближи до още младежи, живеещи на територията на Областта.

 

 В събитието взеха присъединяване още представители на Националното координационно звено към Министерски съвет, на програмния оператор от Министерство на образованието, на Регионално ръководство на образованието - Стара Загора, зам.-кметът Милена Желева, шефове на учебни заведения, сътрудници и младежи.

 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР