Екипът на Карлос Алкарас внесе яснота относно програмата на световния

...
Екипът на Карлос Алкарас внесе яснота относно програмата на световния
Коментари Харесай

Алкарас оповести програмата си до края на март


Екипът на Карлос Алкарас внесе изясненост по отношение на програмата на международния №1 за първите три месеца от идната година. От предоставената информация излиза наяве, че испанецът няма да взе участие в формален шампионат преди Australian Open, каквато бе обстановката и тази година.

Алкарас ще стартира подготовката за новия сезон с присъединяване в демонстративната конкуренция в Абу Даби (16-18 декември), след което ще изиграе мач с Пабло Кареньо Буста в Мурсия на 23 декември. През януари първенецът на US Open ще вземе присъединяване в още една демонстративна конкуренция – Kooyong Classic (10-12 януари), след което ще се изяви на започващия на 16 януари Australian Open.

През февруари Алкарас ще се насочи към Южна Америка, с цел да пази купата на ATP 500 шампионата в Рио де Жанейро (20-26 февруари). Следващата спирка за испанеца ще бъде друга конкуренция от същата категория – тази в Акапулко (27 февруари – 4 март).

На 5 март Алкарас и Рафаел Надал ще изиграят показателен мач в Лас Вегас. Събитието ще се състои в именитата „ MGM Grand Garden Areana “, а билетите ще бъдат пуснати в продажба в петък.

Следващите две участия на младежа през март са изцяло разумни и предстоящи – Мастърс шампионатите в Индиън Уелс (6-19 март) и Маями (20 март – 2 април).

Първото тримесечие от сезона ще е от голяма значимост за годината на Алкарас, който има да пази много точки в този интервал. През актуалната година възпитаникът на Хуан Карлос Фереро стигна до трети кръг на Australian Open, след което завоюва купите в Рио де Жанейро и Маями и игра полуфинал в Индиън Уелс.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР