Екипът на Gsmarena представи своята поредна класация на десетте смартфона,

...
Екипът на Gsmarena представи своята поредна класация на десетте смартфона,
Коментари Харесай

Седмичната топ-10 класация на Gsmarena за най-трендовите смартфони

Екипът на Gsmarena показа своята поредна ранглиста на десетте смарт телефона, провокирали най-голямо внимание измежду посетителите на портала. Лидерите за миналата седмица напълно предстоящо бяха новите телефони на Apple.

На първите три места са класирани iPhone XS Max, iPhone XS и iPhone XR. Предишната седмица преди всичко бе смарт телефонът Poco F1, който в този момент слезе на четвърта позиция. Петото място е за Redmi 6 Pro, който предходната седмица бе на трета позиция.



На шесто място в този рейтинг се намира vivo V11 (V11 Pro), който преди този момент бе на пето място. Надолу в рейтинга са слезли Note 9 и Oppo F9 (7 и 8 място), които преди този момент бяха на четвърто и второ място.

С появяването на новите iPhone потребителите очевидно си спомниха и за iPhone X, който в този момент е на 9 място. Силно надолу в тази самобитна ранглиста слезе смарт телефонът Redmi Note 5 Pro, който слезе с 4 позиции надолу и в този момент е на последно място.

Интересно е, че в този рейтинг няма смарт телефони на LG, HTC и Sony. Това са фирмите, които в близкото минало задаваха тренда на целия пазар. Новата ранглиста демонстрира, че ползата на потребителите се е трансферирал към смарт телефоните на iPhone, Samsung и китайските модели.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР