Екипът на F.C.C. TSR Honda France спечели 40-ото издание на

...
Екипът на F.C.C. TSR Honda France спечели 40-ото издание на
Коментари Харесай

Тимът на Мартин Чой финишира 33-и в 24-те часа на Льо Ман, победа за Honda

Екипът на F.C.C. TSR Honda France завоюва 40-ото издание на мотоциклетните " 24 часа на Льо Ман ", до момента в който родният ни участник там – Мартин Чой с BMW финишира на 33-а позиция дружно със съотборниците си от Exteria Eko Racing Мирослав Попов и Ладислав Шмерик. За 24-те часа спечелилите направиха 843 обиколки на именитото френско трасе и донесоха 12-ия успех за конструктора.
Тимът на Чой се движеше по-назад в първите часове след старта, само че през втората половина съумя да навакса изоставането. Състезанието бе приключено от Мирослав Попов, като в последна сметка екипът направи 777 обиколки и остана на 66 от спечелилите с Honda.

В борбата за успеха в началните часове на надпреварата бяха включени цели 5 конструктора – Honda, Kawasaki, Yamaha, BMW и Suzuki, само че Honda показва превъзходство като съумя да заеме и втората позиция на подиума, а последната отиде в ръцете на BMW.

That's Le Mans for you...
#94 #24hmotos #LeMans #FIMEWC pic.twitter.com/Tl6Oiyt2Lq
— FIM EWC (@FIM_EWC) April 22, 2018
David Checa is trying to push it back to the pit. What a dramatic view #24hmotos #LeMans #FIMEWC pic.twitter.com/BtoXh50IxO
— FIM EWC (@FIM_EWC) April 22, 2018
Най-престижното съревнование в шампионата е втори кръг от сериите по устойчивост за мотоциклети.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР