Екипът на DR-IP by DR DENKOVA отпразнува официално откриването на

...
Екипът на DR-IP by DR DENKOVA отпразнува официално откриването на
Коментари Харесай

DR-IP by DR DENKOVA вече с медицински център и в Пловдив

Екипът на DR-IP by DR DENKOVA отпразнува публично откриването на новия медицинския център в Пловдив - третата локация в страната след София и Варна. Вече и пловдивчани ще имат бърз и елементарен достъп до потвърдени формули на интравенозните лечения, които заздравяват тялото, подтикват мозъка, укрепват силата и покачват качеството на живот на всеки човек.

DR-IP терапиите са формули с неповторим почерк и деликатно подбрани витамини, минерали и антиоксиданти за интравенозно приложение, основани за реализиране на разнообразни резултати. Има лечения за възобновяване след боледуване, за укрепване на имунитета, за енергизиране и тонизиране на тялото, за мускулно възобновяване, за възстановяване положението на кожата, за хидратиране, и за битка със напрежението.

В продължение на близо две години екип от анестезиолози, кожни лекари и нутриционисти създават всяка една от формулите в.

„ Интравенозните лечения са част от регенеративната медицина, от медицината на бъдещето. Благодарение на нашия екип от експерти, на дългогодишния ни медицински опит и с доста труд и внимание към детайла, ние създадохме първите патентовани формули в България “ – показа доктор Радина Денкова, един от създателите на DR-IP by DR DENKOVA.



DR-IP терапиите се назначават от експерт, който прави нужните проучвания, проучва положението на пациента и избира вярната формула за мечтаните резултати. Интравенозните бустери DR-IP се подготвят директно преди вливането им, с цел да се подсигурява усвояването на съставките в цялостен размер, заради слабата резистентност на витамините. По време на вливането, сакът с бустера е подложен в тъмна торбичка, която резервира свойствата на витамините, защото част от тях са фото чувствителни.
Източник: elle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР